„Благодаря на участниците и екипа, че винаги сме заедно като

...
„Благодаря на участниците и екипа, че винаги сме заедно като
Коментари Харесай

Фики победи с имитация на Тина Търнър в Капките

„ Благодаря на участниците и екипа, че постоянно сме дружно като едно семейство “, показа Фики, който завоюва успеха за повторно в границите на „ Като две капки вода “ Сезон 9 - All Stars.

Певецът изправи на крайници публиката с наелектризиращата ария на Тина Търнър “You’re simply the best”. „ Тина Търнър има свръхестествен глас. Днес тя даде изявление, в което показа, че завършва с професионалната си кариера “, описа изпълнителят.
 Фики победи с реплика на Тина Търнър в

Вечерта беше открита от Къци с пънк осъществяване в ролята на Аврил Лавин.

„ Поведението на Майли, която е извънредно провокативна, беше една от най-сложните ми задания.Тя обича себе си и аз би трябвало да се заобичам в нейния облик “, показа Михаела Маринова, която се преобрази в Майли Сайръс с смелост и истински костюми.
 Фики победи с реплика на Тина Търнър в

Френската класика Je ne regrette rien беше изпълнена от Поли Генова, която остави своя театрален характер за облика на Едит Пиаф.

„ Това беше един от най-хубавите ти облици до този миг! “, безапелационен беше Фънки.

Милица пък си напомни съветския език за осъществяването на екстравагантната украинска звезда Vitas. Впечатляващият театрален пърформанс беше приветстван от пубиката и журито, което беше откровено впечатлено от комбинацията на поп и оперно звучене.
 Фики победи с реплика на Тина Търнър в

Сцената се трансформира в кадър от Боливуд с появяването на Рафи в облика на индийския реализатор Дарен Менди.

Ритмите продължиха с Азис, който придвижи публиката в едно от емблематичните части на Шакира. „ Смятам, че скоро не си се забавлявал толкоз на облик! “, съобщи Юлиан Вергов.

„ Тази ария напявам от дете! Харесвам клипа и паметната сцена с прахосмукачката ", показа Софи Маринова, която се завърна онлайн в шоуто.Певицата предизвика усмивки и въодушевление измежду публиката, влизайки в ролята на Фреди Меркюри и парчето, което моли независимост на духа.
 Фики победи с реплика на Тина Търнър в

Къци ще избира сред Ела Фицджералд и Луис Армстронг, а Азис ще се върне към мъжките облици с Атанас Георгиев и един български рок шлагер. Михаела Маринова ще скочи в Euphoria с Лорийн, а Милица ще бъде Куин Латифа с ролята ѝ в мюзикъла „ Чикаго “.

Рафи ще се трансформира във Фил Колинс, а Поли Генова ще бъде Софи Маринова. Самата Софи пък ще се преобрази в Рафи, а спечелилият за вечерта Фики ще бъде Дейвид Ковърдейл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР