Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми.

...
Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми.
Коментари Харесай

Васил Божков: Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми

" Благодаря на Съединени американски щати, че са обърнали внимание на сигнала ми. Той бе първото публично удостоверение за рекет и изнудване в изключително огромни размери от страна на ръководещите в лицето на Бойко Борисов и Владислав Горанов ". Това написа в профила си във фейсбук Васил Божков, откакто през вчерашния ден Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на Министерството на финансите на Съединени американски щати наложи наказания на три български лица " за тяхната забележителна роля в корупцията в България, както и техните мрежи, обхващащи 64 организации ". Мярката е против Божков, Пеевски, Илко Желязков, както и сдруженията, притежавани или следени от тези лица.

" От всички наранени от #хунтата, аз съм първият, подал формален сигнал до българските, както и до всички интернационалните правораздавателни институции. Днес в 16:00 ще се организира конференция ", посочи Божков.

" P.S.: Сергей Магнитски е юристът, умрял в затвор в Русия, защитавайки “олигарха” Бил Браудър, несправедиво упрекнат в укриване на налози ", написа още намиращият се в Дубай предприемач.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР