Благодаря на пожарникарите, гражданите и военните, които потушиха пожара край

...
Благодаря на пожарникарите, гражданите и военните, които потушиха пожара край
Коментари Харесай

Живко Тодоров с коментар за рокадите в кабинета, протестите и институционалната война

Благодаря на пожарникарите, жителите и военните, които потушиха пожара край Стара Загора. Има много вреди, само че най-малко огънят се овладя. Държавата би трябвало да закупи аероплан за потушаване на пожари, тъй като те се усилват. Това съобщи пред БТВ кметът на Стара Загора и член на Изпълнителна комисия на Политическа партия ГЕРБ Живко Тодоров  Живко Тодоров Живко Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „ Ромен.

"Борисов не се крие и опасява. Смятам, че той демонстрира сериозна интензивност по другите тематики ", сподели още той във връзка последните политически земетресения.

Валентин Николов: ГЕРБ е в кондиция, ще издържим до края на мандата

"Протестиращите не харесват Българска социалистическа партия и демонстрациите не са, с цел да може социалистите да са на власт. А левицата не желае избори в този момент, а провеждането на постоянни избори ", добави Тодоров.

"Не е обикновено през най-голямата рецесия в света, институциите у нас да не си приказват. Думите на всички страни са крайни. Институциите би трябвало да са дружно. Къде е съединението в България? Във всяка една партия има хора, които нарушиха този баланс. Не би трябвало да прекрачваме една граница и би трябвало да върнем една крачка обратно ", счита кметът на Стара Загора във връзка институционалната война.

Гърневски: Демокрацията не става с патрони, счупени бутилки и мятане на отпадъци

"До изборите остават 5-6 месеца, не година или две, с цел да се бърза ", съобщи Тодоров.

"Премиерът желае да се разграничи от зависимости от Движение за права и свободи ", разяснява кметът във връзка рокадите в кабинета.

"Европа не желае от нас един проект, а дълготрайна тактика за развиване на страната. Тази тактика би трябвало да се изготви от всички партии ", приключи Живко Тодоров  Живко Тодоров Живко Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „ Ромен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР