Благодаря на кандидатите за общински съветници, на заместник-кметовете, на всички

...
Благодаря на кандидатите за общински съветници, на заместник-кметовете, на всички
Коментари Харесай

Акция #7 в Стамболийски. Победа на първи тур

Благодаря на претендентите за общински съветници, на заместник-кметовете, на всички шефове на дирекции, шеф отдели и чиновници в общинска администрация, които излезнаха в неплатен отпуск с цел да ме поддържат и в събота отново са на първа линия! Заедно направихме фантазиите на хората да се осъществен! Гордейте се, че работите за община Стамболийски, сподели през днешния ден кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев, претендент на ГЕРБ за трети следващ мандат.

Ето какво още показа той като планува безапелационна победа още на първия тур:

Правим го не за нашите гласоподаватели, а за хората без значение от коя партия са. Знаете ли за какво? Защото сме жители за европейско развиване на България и ще продължим и през идващите четири години. Защото избрахме номер  7️⃣  ✅ !

А социологията, която направих преди изборите сподели 77 % победа на първи тур, а 2019 година бяха 64%!

Ето по какъв начин, когато работим за хората, те ни се отблагодаряват с висок избирателен резултат. Най-важен е общинския съвет! Без болшинство на номер  7️⃣  ✅ няма развиване. Виждате злобата в нашите съперници. Те не споделят по какъв начин да се обединим за положителното на общината. Те желаят безредица!

Гласувайте за кметове и общински съветници! Има действителна заплаха работата на общината да спре за години! Благодаря на всички поданици за поддръжката с номер  7️⃣  ✅ и няма да ви предадем!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР