Благодарствено писмо до председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател

...
Благодарствено писмо до председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател
Коментари Харесай

Читалището в девинското село Гьоврен с благодарствено писмо до Цветан Цветанов

Благодарствено писмо до ръководителя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов изпратиха от Народно читалище „ Светлина-1948 “ – с. Гьоврен, област Смолян. Причината е полученото подаяние в размер на 1000 лева за осъществяване на начинания по случай 70-годишния празник на локалното читалище. Средствата са обезпечени от парламентарната група на ГЕРБ.

„ Благодарение на Вас читалището ще реализира сполучливо своята активност и институция със 70-годишна история ще продължи да пази българската просвета и обичаи. Вашата поддръжка потвърждава, че с общи старания можем да изпълним доста благородни дела. Благодарим Ви за бързата реакция и оказано подпомагане. Вярваме, че и за в бъдеще ще запазим отличните си връзки и ще разчитаме на Вашата помощ в името на НЧ „ Светлина-1948 “ и жителите на с. Гьоврен “, се споделя в благодарствения адрес, подписан от секретаря на читалището Рамадан Шанов.

През месец април Цветан Цветанов посети девинското село Гьоврен и даде обещание поддръжка на читалищните дейци за осъществяване на действия, които възпитават в национализъм.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР