Благодарение на Патриотите днес Европа обсъжда бежански центрове извън границите

...
Благодарение на Патриотите днес Европа обсъжда бежански центрове извън границите
Коментари Харесай

Каракачанов: Благодарение на Патриотите днес Европа обсъжда бежански центрове извън границите на Стария континент

Благодарение на Патриотите през днешния ден Европа разисква бежански центрове отвън границите на Стария континент. Тази позиция ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, заместител министър-председател и министър на защитата Красимир Каракачанов изрази по отношение на новините към сделките, свързани с мигрантите и политиката на Европейски Съюз по отношение на тях.

"Още от 2013-а година в качеството ми на водач на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ застъпвам позициите, които през днешния ден министър-председателят Бойко Борисов изнася и отстоява пред европейските ни сътрудници. Ние, Патриотите, в никакъв случай не сме били съгласни България да става формален кръстопът и чакалня на мигранти. По никакъв метод не сме се съгласявали, а тъкмо противоположното - ние се борихме години наред, а настоявам, че и успяхме, макар порочния прочит на Дъблинското съглашение и ослушването на евролидерите по отношение на неговото преразглеждане, България да не се трансформира в „ бежанския лагер на Европа “. Днес във връзка т.нар мигрантска договорка се приказва за „ районни платформи за идване “ и „ следени центрове “ и така нататък Те не са конкретизирани като разположение, само че от изявленията на премиера излиза наяве, че и той не желае да са на територията на България. Още една борба на „ Обединени патриоти “, която си струваше напъните ", написа Каракачанов на страницата си във Facebook.

"Проблемите с мигрантите и неразбираемата политика на Общността е залегнала в платформата ни още от 2013-а година. Ние бяхме безапелационни и го декларирахме и в предизборната акция през 2014-а, и през 2017-а година и отстояхме своята решителност. Преди години за тези центрове настоящо беше определението „ горещи точки “.

Е, ние и тогава се възпротивихме. Тогава още веднъж през задната врата се пробваха да ни създадат гетото на Европа, само че ние не се дадохме. Благодарение на Патриотите във властта по тази тематика нашите съдружни сътрудници от ГЕРБ, в лицето на Борисов, възприеха тезите и претекстовете ни да защитим българския интерес и да не отстъпим от правата на страната си за сметка на към този момент задоволително привилегировани трети страни. Разбирам, че в този момент Ципрас е податлив да се съгласи на сходен ход. За него обаче не се удивлявам, тъй като точно на неговата страна Европейски Съюз даде много незаслужени дарове, които го слагат в подвластна обстановка.

Ние, „ Обединени патриоти “, сме безапелационни, че мястото на каквито и да било точки, лагери, кошари, биваци или както там ще ги нарекат сътрудниците ни в Европейски Съюз, е отвън Европа. Нито в България, нито в Македония - другите да дават отговор за себе си! Това за Патриотите са местата, на които е изрично неприемливо да бъдат създавани такива бежански „ котила “. А в този момент като историк и лекар по интернационалните връзки, ще Ви кажа и още нещо – всеки българин, който познава историята на страната ни, е наясно, че Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация в своята 125-годишна история в никакъв случай не са предавали ползите на Майка България и целокупната българска нация! Няма да го създадем и в този момент!

Отдавна приказваме за затваряне на границите и за прекъсване на безконтролния мигрантски поток към Европа. Това е моя и наша, на Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, борба от доста време. Ето, че в този момент към този момент водачите на Европейски Съюз се замислиха и над това. Крайно време беше. Радваме се, че водачът на нашия съдружен сътрудник ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов одобри нашата борба като своя и все още сподели, че има куража като същински общественик да отстоява ползите на страната ни ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР