Благодарение на невероятните си идеи за обновяване, жена без предишен

...
Благодарение на невероятните си идеи за обновяване, жена без предишен
Коментари Харесай

Мама без опит в областта на „Направи си сам“ трансформира порутената тристаен апартамент в дом-мечта за две години

Благодарение на невероятните си хрумвания за възобновяване, жена без предходен опит в подобряването на дома въодушеви хиляди притежатели да стартират ремонт.

Линдзи Гинейн и нейният сътрудник от Хейлууд в Ливърпул закупиха своя парцел с три спални за £170 000 през април 2018 година Въпреки че нямаха опит в „ Направи си самичък “, двойката се зае с работа сега, в който взеха ключовете си.

Само две години по-късно те усилиха цената на парцела с внушителните £110 000 и събраха 162 000 почитатели в Instagram в процеса.

Майка сподели през 2020 година: „ Когато ние дойдохме да го разгледаме, знаехме капацитета. Искахме да отворим всичко и да реновираме всяка спалня и да я превърнем в фамилен дом.

„ Не бяхме ремонтирали преди, правехме го за първи път, само че с визията, която имахме, знаехме, че можем да го превърнем в освен това от три кревати “, сподели тя пред Liverpool Echo. „ Хората я гледат в Instagram и си мислят, че това е къща за половин милион паунда, само че не е, това е единствено тристаен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР