Благодарение на неочакваното щастие, предложено им от работата от разстояние,

...
Благодарение на неочакваното щастие, предложено им от работата от разстояние,
Коментари Харесай

Слънце и високоскоростен интернет: дистанционната работа окрилява дигиталните номади

Благодарение на " непредвиденото благополучие ", препоръчано им от работата от разстояние, в този момент те дават отговор на имейлите си под палмите. Независимо дали са на щат или са самонаети, за " цифровите номади " се твърди, че са милиони - стопански " джакпот ", който страните се стремят да оползотворят.

" Винаги съм желала да пребивавам в друга страна, с цел да видя по какъв начин е ", споделя 28-годишната Шарън. Тази американка, която работи в център за ръководството на данни, се готви да отплава за Мексико, прелъстена от " климата " и " свободата да се провежда ".

Броят на тези авантюристи от нов тип, най-често млади и работещи директно или непряко в области, свързани с цифровите технологии, е сложен за пресмятане, само че те са милиони.

Стив Кинг, анализатор в изследователската компания Emergent Research, e пресметнал, че през 2020 година единствено американските цифрови номади са били 10,9 милиона. Той употребява необятно определение на термина. Цифрата е с 33% повече по отношение на миналата година.

Чрез отделянето на чиновниците от офисите им, пандемията насочи вниманието им към този метод на живот, от дълго време непокътнат за независимо наетите лица, въпреки пътуванията да са лимитирани.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР