Благодарение на любовта си към куклите, 10-годишно момиченце спаси живота

...
Благодарение на любовта си към куклите, 10-годишно момиченце спаси живота
Коментари Харесай

10-годишно момиченце спаси новороденото бебе на младата си леля

Благодарение на любовта си към куклите, 10-годишно момиченце избави живота на вуйна си и новороденото й бебе, оповестява WJLA News. Инцидентът е станал в американския щат Вирджиния.

Хлои си стояла у дома дружно с 21-годишната си вуйна, когато на последната ненадейно й станало неприятно и отишла в банята. Младата жена криела бременността си и когато извикала момиченцето и му споделила, че е родила бебе, Хлои останала шокирана. „ Тя ми даде бебето и припадна, тъй като беше изгубила доста кръв. Веднага се обадих на мама и на 911”, споделя смелото дете.



До този миг Хлои нямала опит с бебета, само че доста обичала куклите. „ Благодарение на многото филмчета, които съм гледала, знаех по какъв начин вярно да държа едно бебе, да го мия и да го люлея”, споделя тя.

Следвайки препоръките на диспечера на 911, тя прерязала пъпната шнур на новороденото, почистила го и му дала вода.



Пристигналите на място медици откарали 21-годишната вуйна в болница. И тя, и бебето са добре. Малкото дребосъче е кръстено Айзък, а името е определено от Хлои.

„ Въпреки че съм възрастен човек, не мисля, че бих могла да направя същото”, отбелязва майката на 10-годишното момиченце.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР