Благодарение на инвестициите, направени в здравната сфера, в Турция се

...
Благодарение на инвестициите, направени в здравната сфера, в Турция се
Коментари Харесай

Болници „Мемориал” вече могат да приемат пациенти от България

Благодарение на вложенията, направени в здравната сфера, в Турция се лекуват с триумф многочислени пациенти от Европа, от страните от Близкия изток и Азия. По този метод за последните години Турция стана един от най-важните центрове в света за здравен туризъм.  Болници " Мемориал " се трансфораха в знак за международно качество в опазването на здравето, следвайки научното и софтуерното развиване и без компромис в етичните правила. Специалистите от лечебни заведения " Мемориал " работят тъй че да обезпечат оптимално качество на лекуването. В тях се лекуват всяка година над 35 хиляди пациенти от целия свят, осъществени са 73 хиляди интервенции.
Сред главните медицински услуги са онкология, трансплантация на черен дроб и бъбреци, ин витро, неврохирургия, трансплантация на костен мозък, сърдечна хирургия, ортопедия, пластична хирургия и други Трансплантациите се правят при съблюдаването на най-високите условия и със съдействието сред другите отделения.  Успеваемостта на бъбречните трансплантации е 99%. Онкологичните центрове оферират самостоятелен метод към всеки обособен случай, като се ползват, както научните достижения, по този начин и психическа поддръжка за пациента и неговото семейство. В региона на репродуктивното здраве лечебни заведения " Мемориал " могат да се похвалят с 61% повишаване на позитивните резултати и 40 хиляди раждания през последните 15 години. За пациентите от други страни лечебни заведения " Мемориал " обезпечават преводачески услуги, организирането на превозване на пациенти по въздушен и наземен път, летищни прехвърляния, помощ в организацията на въпроси, свързани с пътуването и настаняването. 

Сега към този момент е реалност и положителната вест, обвързвана с това, че от 20 май 2020 година, според изказване на министерство на опазването на здравето на Р Турция пациентите ще имат опцията да извършат незабавните процедури по лекуване в Турция. Това ще стане, с помощта на особено проведени самолетни полети и позволения за пътешестване за пациенти от избрани страни, измежду които е и България.
По този мотив,  основният шеф (CEO) на здравна група " Мемориал " Угур Генч съобщи следното: " Като институция, приела пациенти от 167 страни за предходната година, ние желаем да се срещнем още веднъж с нашите другари от всички страни и да им помогнем да възвърнат своето здраве. Болниците ни минаха с огромен триумф през битката с “Covid-19 ” и продължаваме да изписваме с експедитивност излекувани пациенти. Обявихме някои от лечебните заведения ни като “чисти лечебни заведения ”, като в тези болници няма пациенти със заболяване “Covid-19 ”. Като първа акредитирана болница в Турция по интернационалния стандарт за качество JCI, желаеме да срещнем в най-скоро време качествените здравни грижи „ Мемориал ” с нашите пациенти от целия свят. "  

Факт е, че с връщането към естествения темп на обществения живот в Турция, здравните и лечебните заведения също минават в своя нормален метод на работа.
За повече информация по отношение на Група Мемориал: [email protected] или www.memorial.com.tr/bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР