Благодарение на еднообразното ежедневие, лишено от каквото и да било

...
Благодарение на еднообразното ежедневие, лишено от каквото и да било
Коментари Харесай

Дженифър Лопес сияйна и позитивна във въздушно приключение

Благодарение на еднообразното всекидневие, лишено от каквото и да било неспокойствие, напоследък от ден на ден хора се усещат обезсърчени и потиснати. Вярно е, че в последно време за множеството хората става все по-трудно да намерят даже дребни и елементарни аргументи, поради които да се ухилен, само че явно не по този начин стоят нещата за Дженифър Лопес.

Преди ден певицата показа в своя Инстаграм акаунт изложба, съдържаща 4 изображения, разкривайки на почитателите си метода, по който тя самата е съумяла да резервира оптимистичната си настройка в същото време на неустановеност и съществени тествания. Тя прикани своите 119 млн. фенове да не падат духом, държейки главата си високо изправена, тъй като скоро всичко ще отшуми.

На фрагментите тя е снимана по време на скок във въздуха, евентуално на батут в двора на къщата ѝ в Маями, само че съвсем наподобява по този начин, като че ли лети. 50-годишната латино дива, родена в Бронкс, е облечена в нежна бяла рокля с дължина до коляното, чиято горна част е прилепнала по тялото ѝ, до момента в който полата ефирно се разкроява.

" В това време, когато е толкоз елементарно да се отчаеш, мислейки за всичко, което може да се обърка, наред с това, които нямаме, и отговорите, с които не разполагаме... Изградих навика да споделям три неща, за които съм признателна, незабавно откакто отворя очите си заран. А вечер, лежешком в леглото, изреждам на глас три хубави момента, случили се през миналия ден. Може да бъде всичко... Но се пробвам да ги трансформирам, с цел да не се повтарят всякога. Бъдете положителни и се пазете. Обичам ви и всички ми липсвате! Ще бъдем дружно всички ", написа тя към фотосите, харесани от 1.5 млн. консуматори, на които наподобява в действителност щастлива.

Множество нейни фенове и почитатели в мрежата написаха мнения, подкрепяйки думите ѝ.

Кортни Кардашиян призна, че актрисата от " Да свалиш Уолстрийт " я е въодушевила и ще одобри предизвикването ѝ.

" Преди правех тъкмо това. Сега ще стартира още веднъж ", гласи посланието на риалити звездата.

В момента Лопес прекарва дните си дружно с годеника си Алекс Родригес и всички техни деца в дома им в щата Флорида.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР