Благодарение на доброто сътрудничество между „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД

...
Благодарение на доброто сътрудничество между „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД
Коментари Харесай

Първите ученици от дуалната форма на обучение в ПГ по МСС започнаха работа в Локомотивно депо-Мездра

Благодарение на положителното съдействие сред „ БДЖ - Пътнически превози” ЕООД и Професионална гимназия по машинизация на селското стопанство - Мездра учениците от първия випуск в профилираната паралелка по специалността „ Електрообзавеждане на железопътна техника”, специалност „ Електротехник”, към този момент са назначени на трудови контракти в Локомотивно хранилище - Мездра, оповестиха от националната железопътна компания.
Осигуряването на трудова претовареност на приключилите приблизително обучение е част от дуалната форма на образование, откакто през предходната образователна година те минаха практическо образование в сдружението по индустриална процедура.
Специалността „ Електрообзавеждане на железопътна техника”, специалност „ Електротехник”, е в листата със предпазените от страната специалности от специалности, за които е налице предстоящ дефицит от експерти на пазара на труда. Записалите тази компетентност ученици на гимназията могат да се възползват и от стипендиантски стратегии, които „ БДЖ - Пътнически превози” предлага, благоприятни условия за преквалификация след дипломирането за други правоспособности и продължаващо образование във висшите учебни заведения.
Мездра е главен железопътен център за Северна България и в тази връзка БДЖ се стреми към реализирането на бъдещо съдействие с професионални гимназии в област Враца. Идеята е след придобиването на подготовка да бъде предоставена опция за намиране на свободни работни места в областта на железопътния превоз на бъдещи експерти.
Осигуряването на качествено образование на своите чиновници и основаването на бъдещи професионални фрагменти в железопътния превоз е една от предпочитаните задания на управлението на „ БДЖ - Пътнически превози”. Дружеството поддържа професионалното образование и обучение на възпитаници, като по този метод се построява здрава основа за сполучливо развиване на БДЖ като предстоящ евентуален шеф.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР