Благодарение на дългогодишния си опит в бизнес процесите и тясното

...
Благодарение на дългогодишния си опит в бизнес процесите и тясното
Коментари Харесай

SAP представи нов пакет от облачни услуги и решения, базирани на SAP HANA

Благодарение на дългогодишния си опит в бизнес процесите и тясното съдействие с клиенти и сътрудници, SAP SE доставя точните решения, които дават на фирмите конкурентни преимущества и дават на клиентите си неповторимо прекарване. В петък компанията показа новите си облачни услуги в SAP HANA, които целят да внесат мощта и продуктивността въз основата данни на тази софтуерна платформа в облачната инфраструктура, където да работи като портал към данни от всевъзможен размер като метод за справяне с провокациите със силозни данни. Комбинацията от технологията с вътрешна памет на SAP HANA с виртуализацията на данните води до улеснение на потребителите и еластичност при ръководството на данните. Алокираното пространство за огромни данни разрешава на предприятията да развиват своите данни, ръководени от SAP HANA, без никакви ограничавания.

Едновременно с това, компанията възнамерява локално основаните клиенти на SAP HANA да се възползват от новите облачни услуги, защото те могат гъвкаво да прибавят потенциал, когато това е належащо.

В същото време SAP Cloud Platform се развива в допълнение в софтуерна платформа за бизнес, позволяваща на клиентите елементарно да уголемяват и интегрират SAP приложения с разнообразни благоприятни условия. Както SAP, по този начин и сътрудниците обогатяват платформата, като способстват и уголемяват своя бизнес опит.



SAP HANA Cloud Services и SAP Cloud Platform имат за цел да дават на клиентите достъп до всички данни на SAP и на приложения от трети страни, да понижат дублирането на данни и да предложат единна точка за сигурност и ръководство. В резултат на това, лицата, вземащи решения, имат изчерпателен и цялостен достъп до данни, както и убеденост, че тяхната инфорамция е предпазена. Хората, вземащи решения, могат също по този начин елементарно да ползват усъвършенствани разбори, машинно образование и други техники към бизнес процесите, с цел да откриват нови благоприятни условия.

Нови интелигентни решения за SAP HANA и SAP Cloud Platform

Новите облачни артикули, услуги и начинания в SAP HANA включват:

- SAP Data Warehouse Cloud сплотява хетерогенни данни в едно решение, поддържайки сигурността, доверието и семантичното благосъстояние на данните на компанията. Потребителите могат бързо да получат достъп до цялото си поле от данни и да го трансфорат в стойност за бизнеса и всичко това посредством еластичен модел на ценообразуване по отношение на потреблението.

- SAP and OpenText затвърждава партньорството си с проекти за разширение на SAP Cloud Platform с неструктурирано наличие за интелигентното дружество. В най-скоро време се възнамерява да се обезпечи ръководство на документи в мащаб, нужен за другите видове организаци, като услуга, налична в SAP Cloud Platform с бъдеща интеграция в границите на SAP S/4HANA Cloud и други интелигентни корпоративни приложения, които предстоят да я интегрират. Услугите ще оказват помощ на клиентите да подобрят потока на всички типове информация, да си сътрудничат през целия бизнес развой, да дават отговор на условията за сходство и да усилват продуктивността.

В допълнение към повече от 100 интелигентни сюжета, SAP възнамерява да внедри спомагателни актуализации на технологиите на SAP Leonardo като изкуствен интелект (AI), Internet of things (IoT) и разширения разбор в бизнес процесите, с цел да обезпечи информация в действително време. По този метод клиентите ще могат да управляват бизнеса си в облака с по-голяма точност, успеваемост и еластичност, с цел да вършат по-бързи и уверени решения:

Технологичните услуги SAP Intelligent Robotic Process Automation (RPA) са разполагаем за автоматизиране на бизнес процесите и повишение на продуктивността посредством „ цифрови ботове “. Тези софтуерни роботи заместват ръчните задания, интерпретират текстовите връзки или подкрепят крайните консуматори с дефинирани и повторяеми бизнес процеси. SAP Intelligent RPA е тясно интегрирана в SAP Cloud Platform и главните цифрови решения на компанията като SAP S/4HANA.

SAP Data Intelligence е планувано да бъде първото корпоративно решение с повсеместен витален цикъл за данни и машинно образование. То е основано, с цел да даде на потребителите по-голям надзор върху техните данни, модели и внедряване. SAP Data Intelligence също по този начин им разрешава да приспособяват най-новите трендове и технологии посредством съчетание на решението SAP Data Hub и SAP Leonardo Machine Learning Foundation в едно интегрирано облачно предложение, употребявайки открити отворени софтуери като TensorFlow. Със SAP Data Intelligence потребителите могат да се свързват, откриват и провеждат SAP HANA и източници на данни от трети страни, с цел да автоматизират прочистването на масивите от информция. Планира се SAP Data Intelligence да бъде налично през юни 2019 година

Сътрудничеството сред решението SAP Leonardo IoT и уеб услугите на Amazon (AWS) IoT към този момент е общодостъпно, с цел да предложи по-голяма еластичност и опцията за потребление на AWS IoT Core като пласт за свързване и ръководство на устройства за IoT телеметрични данни, които се предават към SAP Leonardo IoT. Освен това, SAP Leonardo IoT Edge дава на клиентите опция да разширят поддръжката на своите бизнес процеси локално в допълнение на AWS IoT Greengrass. Съществени бизнес функционалности от SAP Leonardo IoT Edge се възнамеряват да се извършват в границите на AWS IoT Greengrass Edge до края на 2019 година, като по този метод понижават инертността и усъвършенстват потреблението на мрежата и свързаността.

Едновременно с това, актуализациите на SAP Analytics Cloud оферират нови “визуални формули”, които разрешават на всеки в организацията да основава сюжети за обмисляне и да симулира модели, употребявайки езика на домейна, като прави елементарно и налично взаимното обмисляне в границите на организацията. Новото обединяване с интегрираното решение за бизнес обмисляне на SAP оказва помощ на потребителите да получат цялостна видимост на значими KPIs в SAP Digital Boardroom. Благодарение на подобренията на SAP Analytics Cloud, клиентите и сътрудниците могат да изградят, внедрят и разширят своите лични приложения за разбор на данни, обмисляне и прогнозиране със специфичен комплект принадлежности за създаване на програмен продукт.

Бърз старт по пътя към основаването на интелигентно дружество

SAP разгласи 15 SAP управителни резултати- пакети, които сплотяват голям брой артикули на SAP, които постоянно се употребяват дружно, с цел да обезпечат скъпа бизнес стойност. Първоначално, SAP адресира пет категории бизнес резултати, в това число оптимизация на разноските, растеж на приходите, потребителско преживяване, изцяло ръководство на работната мощ и реализиране на високи резултати при продуктите и услугите. Много от пакетите преглеждат въпроси и проблеми на разнообразни бизнеси, като някои от тях са предопределени за съответни браншове, в това число дискретни, финансови услуги, консуматори и други Ръководните резултати на SAP са минали през техническа валидация и включват рекомендации и най-хубави практики при внедряване на всяко решение.

За да помогне на клиентите си да внедрят тъкмо равнището на интелигентните благоприятни условия по отношение на техните бизнес потребности, SAP проектират интелигентни софтуерни пакети, в това число машинно образование, схващане на натурален език или разширени благоприятни условия за разбор. Сребърните и златните пакетни към този момент са налични за SAP S/4HANA, SAP C/4HANA и SAP SuccessFactors решения и дават многофункционални бизнес процеси и потребителски преживявания, които се интегрират в решенията на SAP и тези на трети страни. Всички пакети употребяват силата на SAP Intelligent Robotic Process Automation, SAP Conversational AI и SAP Leonardo Machine Learning. Златната алтернатива дава на потребителите спомагателна опция да употребяват SAP Analytics Cloud, с цел да предсказват и откриват нови разбори, да ги пресъздават и да работят по отношение на тях.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР