Благодарение на бързото развитие на дигиталния свят през последните десетилетия

...
Благодарение на бързото развитие на дигиталния свят през последните десетилетия
Коментари Харесай

Какво представляват бонусите за спортни залози?

Благодарение на бързото развиване на цифровия свят през последните десетилетия огромна част от методите за забавление и развлечение се придвижиха във. Хората разпускат посредством устройствата си като играят видео игри, слушат музика или споделят в обществените мрежи.

Едно публикувано занятие, което също се откри трайно в онлайн света през последните години, са и игрите в онлайн залите. Специализирани уеб сайтове като Betano оферират необятен избор от варианти за залози в разнообразни спортове като футбол, тенис, баскетбол, зимни спортове, дартс, снукър и доста други. Те оферират набор от благоприятни условия или пазари за залагане, измежду които краен резултат, двоен късмет, идващ гол и така нататък Разнообразието е основен детайл в онлайн залаганията и един от факторите за преимуществото на онлайн залите над класическите букмейкъри. Друг есенциален фактор в сходни платформи са бонусите за спортни залози, които усъвършенстват потребителското преживяване и са извънредно известни измежду играчите.

Една от най-често срещаните промоции е началната оферта или
бонус за добре пристигнали. Тя е ориентирана към нови клиенти, на които занапред следва да стартират да играят. Целта й е да усили първия депозит на играча, с цел да може той да се наслаждения на повече залози. Промоцията за първи депозит е основна и за онлайн залата, защото е един от главните способи за привличане на нови клиенти посредством атрактивни бонуси.

Началният
бонус за състезателен залог в Betano е в размер на 100% от сумата на първия депозит. Това значи, че в случай че играчът направи депозит от 100 лева, ще получи още толкоз под формата на бонус пари, и ще разполага с общо 200 лева за спортни залози. Максималната сума на бонуса доближава до 300 лева Като допълнение, букмейкърът дава и безвъзмезден залог, който е задействан на втория ден след първия депозит. Размерът на безплатния залог зависи от размера на депозита, а оптималната сума е 30 лева при депозит над 100 лева

Следващата забавна промоция за спортни
залози в Betano се назовава Мисии. Играчите в залата получават разнообразни задачи според от тяхната интензивност, които би трябвало да извършват, да вземем за пример да бъде подложен избран залог на избран пазар с съответен коефициент. При сполучливо осъществяване на задачата, играчът ще завоюва премия, като да вземем за пример бонус или безвъзмезден залог. По този метод при печеливш залог играчът ще получи освен облагата си, а и спомагателната премия от приключената Мисия.

За феновете на акумулаторите или Acca, Betano предлага специфична промоция наречена Асса Бонус. Акумулаторът е вид
залог, който се основава на няколко резултата. Именно в това се намира и разковничето на този бонус. Играчът би трябвало да сложи многоброен залог на от 4 до 20 селекции и при облага ще бъде заплатен с спомагателен бонус от залата. Залозите би трябвало да бъдат направени преди началото на мачовете и с най-малък коефициент от 1,50 за всяка селекция, с цел да бъдат годни за промоцията. Асса бонусът важи за избрани събития във футбол и баскетбол, както и за съответни съществени пазари.


MatchCombo е друга забавна промоция, която не носи
бонус за спортни залози, само че дава нова опция за съчетание на залог. Чрез MatchCombo играчът може да комбинира разнообразни пазари от един и същи мач и то в един залог. За задачата, преди всичко би трябвало да се избере съответно събитие, да вземем за пример мач сред Ливърпул и. След това, играчът има опцията да филтрира наличните за композиция пазари, да вземем за пример краен резултат, голмайстор и брой корнери и да ги добави към своя фиш, с цел да направи MatchCombo смесен залог. Минималният брой пазари, които могат да бъдат селектирани е 2, а оптималният 7. Комбинирането на селекциите значи и съчетание на коефициентите, тъй че играчът има опцията да натрупа забележителен коефициент и то единствено посредством едно спортно събитие.

Спортните
бонуси несъмнено са атрактивни и забавни. Те усилват опциите за игра, както и за облага, само че с цел да могат да се възползват от тях, играчите би трябвало да се срещнат с разпоредбите и изискванията на всеки бонус и промоция в залата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР