Благо Георгиев е в Гърция с половинката си Ивана Главчева,

...
Благо Георгиев е в Гърция с половинката си Ивана Главчева,
Коментари Харесай

Джизъса заговори отново за сватба и бебе

Благо Георгиев е в Гърция с половинката си Ивана Главчева, само че откри време за малко изявление. Темите са няколко, само че интерес за почитателите му съставлява тази за персоналния му живот - минал, сегашен и вероятно предстоящ.

Джизъса съобщи нещо, което втрещи мнозина. Запитан за развода му с Полина Спасова, той твърдо съобщи, че това е в предишното му и не желае да гледа обратно.

" Съсредоточавам се в сегашното и бленувам за бъдещето, останалото е някъде там обратно, а не обичам да се обръщам натам. Човек прави неточности в своя живот, аз съм човек, също направих такива. Но грешката по тази причина е неточност, с цел да я поправиш ", смее се футболистът, написа kliuki.bg.

Което, на процедура, ясно приказва, че Полина, която бе оповестил като най-голямата си обич досега, е била неточност... Не желаеме да мислим какво може да каже след време за Ивана, само че... ще забележим.

За Главчева той не загатна нищо - нищо като име. Обясни просто, че е благополучен и влюбен, и обичан, и цялостен. Бил в съществени връзки, само че не знаел дали ще се стига до бебета и сватби, тъй като това е Божа работа. Също и не считал да се трансформира, както и не желал индивидът с него да се трансформира.

" Радвам се на това, че се разделих със суетата и претенциите си. Разбрах кои са значимите в живота неща и това стана, до момента в който оцелявахме в Сървайвър. Вече знам, че мога и с две, мога и с двеста, само че значимото е сърцето да е цялостно и да има обич ", признава Джизъса.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР