Благо Джизъса отново е сам Новата му изгора също го изостави.

...
Благо Джизъса отново е сам
Новата му изгора също го изостави.
Коментари Харесай

И новата заряза Благо Джизъса! А сървайвърите го разплакаха

Благо Джизъса още веднъж е самичък

Новата му възлюбена също го изостави. По-скоро сред него и инфлуенсърката Мария Обрейкова е нямало нищо повече от другарство. Въпреки че за гелосания ритнитопковец това понятие  е много мъгливо и в живота си до момента той не е показвал, че може да остане с една жена единствено в другарски връзки.

Но неговите нови другари от „ Сървайвър “, с които той игра в един тим, като завоюва шоуто за оцеляване, са се затръшкали за Благойчо. Те решили да го извадят от „ тежката меланхолия “, откакто втората му брачна половинка Полина Спасова му изиска бракоразвод.

Те желали да намерят нова половинка на авера си, с цел да не остане самичък. Затова звездната компания от някогашната му Татяна,братът на Коцето-Светльо,Иван Булкин, както и новия му остарял другар, баджанака Георги Валентинов били решени да му намерят я ново гадже, я нова младоженка.А Благо Георгиев даже се разплакал от трогване, описват очевидци.

Затова те обикаляли чалготеките дружно, като купонясвали крепко. Масите били отрупани постоянно с пиянство и ястие, като съвсем при всички сбирки Благо Джизъса повеждал хорото.

Една от последните сбирки на мощната тайфа била в известна столична механа. Заведенията от този вид били цялостни с млади и красиви девойки, по тази причина компанията избирала сходни местоположения.

Чалга обединението дала обещание на Благо бързо да му откри половинка, само че не излиза наяве за какво подценява „ качествата “ на безконечния коцкар.

Тагове: Благо Джизъса Благо Георгиев Полина Спасова Сървайвър нова жена Мария Обрейкова футболист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР