Бизнесменът Васил Божков обяви изненадващо, че няма да обжалва прекратяването

...
Бизнесменът Васил Божков обяви изненадващо, че няма да обжалва прекратяването
Коментари Харесай

Шах от Божков: Няма да обжалвам края на делото срещу Борисов

Бизнесменът Васил Божков разгласи изненадващо, че няма да апелира прекратяването на делото против Бойко Борисов, като следствието бе по негови показания. Той разгласи желанието си във фейсбук.

" Днес изтича срокът за обжалване на прекратяването на делото против Борисов. Няма да апелирам. Ако съдът удостовери прекратяването, Борисов ще бъде изпран изцяло. Необжалвайки, оставям късмет идващите две години прокуратурата да огледа обективно доказателствата и да повдигне обвиняване ", отигра хода Божков. 

Миналия вторник от Софийската градска прокуратура оповестиха, че приключва следствието, по което бяха арестувани някогашният министър председател Бойко Борисов, някогашният финансов министър Владислав Горанов и пиарката на ГЕРБ Севдалина Арнаудова.

Тримата бяха арестувани и прекараха 24 часа в ареста през март предходната година. От прокуратурата са разпитвали и депутати от отрасловата хазартна комисия в Народното събрание, само че и там не са открити данни упрекнатият в 19 закононарушения Божков да е бил изнудван

Основателна причина за прекратеното следствие е неналичието на данни къде са отивали изтеглените от предприемача Васил Божков милиони левове, като няма доказателства. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР