Бизнесменът, клиент на прокуратурата и кандидат-политик Васил Божков публикува иронична

...
Бизнесменът, клиент на прокуратурата и кандидат-политик Васил Божков публикува иронична
Коментари Харесай

Васил Божков пусна снимка с череп и обяви: Идвам

Бизнесменът, клиент на прокуратурата и кандидат-политик Васил Божков разгласява иронична фотография с череп, какъвто е прякорът му, и хвърли словесни стрели към основния прокурор Иван Гешев.

" Европейската заповед за арест, издадена от прокуратурата без глоба на съда, е невалидна. Това реши Съдът на Европейски Съюз в Люксембург. Още през вчерашния ден Уестминстърският съд (Westminster Мagistrates " Court) в Лондон е прекратил всички каузи от България, формирани от Иван Гешев и неговите прародители по европейски заповеди за арест. Определени са като " негодни ".... Това решение важи и за онази европейска заповед за арест, за която се твърди, че е издадена и на мен и връчена на назначен от Каскета длъжностен бранител. Дори и да има такава заповед, тя към този момент е негодна. Като Иван Гешев. #БъдетеСмели ", написа Божков във Facebook.



Както dir.bg заяви през днешния ден по-рано, Административният съд в София анулира решение на Национална агенция за приходите от предходната година за запор на персонално имущество на обвинения предприемач, който съумя да замине за Дубай и към момента е там. Става дума за три негови парцела. Сред посочените от съда аргументи са липса на ясни данни за размера на това имущество в атакуваното разпореждане, собствеността на това имущество, доказателства, че длъжникът съзнателно се освобождава от активи, липса на изясненост дали възбраната затруднява значително активността и други. " При липса на аргументираност и мотивираност по повод типа и размера на хипотетичните бъдещи обществени вземания, неявяване на данни за действителния размер на предходните обезпечения на същото обвързване, наложената забрана върху имуществото на длъжника, посочено в процесното разпореждане, образува извод за непропорционалност и диспропорция ", се споделя още в претекстовете на съда. Магистратите са безапелационни, че е " погрешно " изказванието за изработен разбор на получените от Божков приходи. Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР