Бизнесменът Драгомир Драгомиров, който е обвинен в убийството на двама

...
Бизнесменът Драгомир Драгомиров, който е обвинен в убийството на двама
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода бизнесмена Драгомиров, който разстреля строителните предприемачи в квартал „Витоша“

Бизнесменът Драгомир Драгомиров, който е упрекнат в убийството на двама строителни бизнесмени и опита за ликвидиране на трети, е освободен от килията. Софийският апелативен съд промени мярката му за неотклонение в „ домакински арест “, оповестява „ Телеграф “.

Убийствата бяха осъществени през май предходната година. Тогава при скандал в офис в столичния квартал „ Витоша “ Драгомиров извадил револвера си и прострелял Вяеслав Коев и Стойка Мишева, а синът ѝ Станимир оцеля по знамение, макар че бе прострелян в главата. Четвъртият бизнесмен – Дмитро Куропаткин, съумя да избяга.

Впоследствие стана ясно, че абсурдът е бил за пари.

Защитата на Драгомиров през вчерашния ден настоя пред съда той да бъде освободен най-малко под домакински арест, защото следствието бездействало и не внасяло обвиняването в съда към този момент 11 месеца. Отново се акцентира на обстоятелството, че Драгомиров е бил в положение на афект по време на пукотевицата. После обаче съдействал на следствието като предал непринудено и им посочил револвера. Освен това в ареста непрестанно дошли нотариални предложения да се разплати с клиентите си. Трябвало да заплаща налози и осигуровки на служащите си, а имал и 4 деца.

Магистратите от САС промениха определението на първата инстанция, която отхвърлила молбата на Драгомиров и го оставила зад решетките.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР