Бизнесмен от Бяла Слатина е нарушил сериозно правилника за движение

...
Бизнесмен от Бяла Слатина е нарушил сериозно правилника за движение
Коментари Харесай

Бизнесмен от Бяла Слатина шофира с 260 км/ч, хвали се с подвига

Бизнесмен от Бяла Слатина е нарушил съществено правилника за придвижване по пътищата в България, научи организация BulNews. Вчера следобяд в обществените мрежи е оповестено видео, на което се вижда шофиране с 260 км/ч. Авторът на върха е търговецът на зърно Цветослав Цветанов, който го е сложил със своя Mercedes ML AMG.

На фрагментите ясно се вижда по какъв начин мощното возило форсира единствено за 30 сек. от 180 до оптималните 260 км/ч. Не излиза наяве къде е достигната тази скорост, защото Цветанов е бил концентриран да снима в непосредствен проект самия километраж. От часовника, в случай че е сверен, е очевидно, че това е станало в 13.55 часа.

На стената в своя профил във Фейсбук Цветанов даже дискутира с другари по какъв начин е достигнал до високата скорост и разяснява със удовлетворение своята постъпка.

От историята на неговите изявления в обществената мрежа проличава, че той не за първи път " лети " по родните пътища, написа още Bulnews. На 6 август Цветанов още веднъж е документирал същата скорост, което е видно от качена фотография в неговия профил. Очевидно рисковият жанр на каране не му е непознат и единствено вманиачен шанс е предпазил него и останалите участници в придвижването от тежки произшествия.

Цветослав Цветанов е от хората със противоречива известност в Бяла Слатина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР