Бизнесите бяха принудени много бързо да преразгледат начина, по който

...
Бизнесите бяха принудени много бързо да преразгледат начина, по който
Коментари Харесай

Бонусът, който се превърна в ключова възможност

Бизнесите бяха принудени доста бързо да преразгледат метода, по който чиновниците правят работата си. Седенето в офиса от 9 до 5 часа към този момент не е неотложно, а в доста случаи изобщо не е допустимо. Дали това щеше да се случи, в случай че не беше пандемията, в която се намираме?

Основната концепция е, че методът от вида „ един размер за всички “ е доста стар метод за работа. Бизнесите би трябвало да се приспособяват, и то много бързо. Да, пандемията принуждава фирмите да го вършат, само че тя също по този начин им разреша да го вършат в по-голям мащаб, в сравнение с те биха били подготвени да го създадат като опит.

„ Ако има едно нещо, на което ни научиха националните ограничения против разпространяването на ковид, то това е че хибридният модел на работа, прочут като distributed workforce, може да работи. За доста хора опцията да работят от разстояние, дава отговор на стремежи, която те са изразили още преди пандемията – да прекарват повече време в офиса и в напредване до работното място “. Това съобщи вицепрезидентът по потребителско програмиране за района на EMEA, VMware Кристин Дал Щидел по време на онлайн полемика на тематика „ Трансформацията на световното работно място и новата действителност “

Ново проучване, поръчано от VMware с Vanson Bourne, разкрива отговора на въпроса „ Работа от офиса против отдалечено работно място - кое е по-доброто решение? “

„ Хибридният модел на работа ще продължи да играе основна роля и в бъдеще. Под distributed workforce нямаме поради единствено работата от разстояние, защото тя не е нищо ново, а хибриден метод, при който няма значение от къде тъкмо работят чиновниците – в офиса, у дома, на луната, или композиция от трите “, споделя Дал Щидел.

Тя подчертава върху някои от резултатите от изследването, като обърна внимание, че настройките към хибридния модел на работа са се трансформирали.

„ Нашите изследвания откриват 41-процентов растеж на каузи на чиновниците, които считат, че хибридният способ на работа е нещо, което всяка компания би трябвало да предлага, вместо спомагателен бонус. “, разяснява тя.

По думите и тази смяна в настройките е най-силна измежду служащите от поколението X, при които делът е на хората, гледащи на гъвкавата работа като на основен аспект от актуалната бизнес среда, е повишен с 52% по време на пандемията по отношение на интервала преди нея.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР