Бизнесдамата Евгения Миланова от Ергенът напусна преди дни шоуто, след

...
Бизнесдамата Евгения Миланова от Ергенът напусна преди дни шоуто, след
Коментари Харесай

"Става за приятел": Още една от "Ергенът" пропищя, Евгени бил още само момче

Бизнесдамата Евгения Миланова от " Ергенът " напусна преди дни шоуто, откакто не получи роза и персонално отношение от Евгени Генчев. Пианистът има очи единствено за Валерия и Айлин, които за момента са приковали напълно вниманието му.

Мони Зенгинер първа показа в изявление, че Евгени търсел слаби дами, тъй като той бил към момента единствено момче и няма към момента изразена мъжка сила. На сходно мнение се оказа точно Евгения.

Виж още: Изненада! Тина и Миро от " Един за различен " в очакване на първото си дете

" С Евгени нямах персонална среща, не се задълбочи общуването ни. Евгени е благо момче... Още първоначално усетих другарска сила сред нас и взех решение, че е по-добре да не бъда дейна ", показа в TV изявление напусналата шоуто.

Изглежда, че някои от девойките усещат точно тази сила от Евгени Генчев, само че на този стадий той не разяснява присъединяване си в шоуто, както и неговото държание. Факт е обаче, че напускането на Мони Зенгинер предизвика съществено неодобрение в някои консуматори, които по този начин и не схванаха действителните аргументи на Генчев, стоящи зад решението му да резервира в шоуто Габриела Бланко, а не танцьорката. 

Виж още: СПА и доста капризи: Симона Загорова се отдаде на почивка 

 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР