Бизнес в ерата #MeToo: да наемеш на работа жена днес

...
Бизнес в ерата #MeToo: да наемеш на работа жена днес
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Заради #MeToo да наемеш жена вече е риск

Бизнес в ерата #MeToo: " да наемеш на работа жена през днешния ден е риск с доста незнайни ". " Не вечеряйте с колежки. Не сядайте до тях по време на полет. Наемайте стаи в хотел на разнообразни етажи. Избягвайте срещи " тет-а-тет ", съобщи политологът Огнян Минчев: И добави:
" Какво да посъветваме самите себе си? От доста години съм последовател на американските полезности - в политиката, в публичния живот, в културата на другарство... Това, за което пишем през днешния ден е една вълна от безсмислица, която ще отмине дружно с радикализацията на побеснялата левичарска политическа просвета в Америка и в западна Европа. Всяко знамение за три дни... На българското общество е нужен бърз цивилизационен развой за асимилиране и използване на разпоредбите за възпитано публично държание. Огромен брой наши сънародници/чки и съграждани/нки са достоверни простаци/простакеси, които се държат в фамилията и в обществото по метод, който директно им диктува примитивната им природа. Отношенията сред мъже и дами постоянно стават жертва на пошло държание - както от страна на мъже, по този начин и от страна на дами. Животът е толкоз по-хубав, колкото по-възпитано и усмихнато се отнасяме един към различен.
Тази истина се култивира в Европа в продължение на епохи - от минизингерите в ранното Средновековие, през любовното великолепие на Ренесанса, през издигането на индивида в фетиш от Просвещенския хуманизъм... Ние късничко тръгнахме по този път и не сме го извървяли даже и до половината - най-малко някои от нас. Но дано бъдем наясно - да извървим пътя към публично образование и галантност никога не значи да затанцуваме под музиката на #MeToo и сходните нему идиотщини на постмодерна. (Припомнете си " Криворазбраната цивилизация ".) Някои това желаят - видяла жабата, че подковават вола и вдигнала крайник. На нас ни е нужна цивилизованост, образование, почитание към индивида без разлика на пола му, статута му или произхода му. Дайте това да реализираме - до тогава, току виж, #MeToo се преместило в музея на постмодерния авангардизъм, а Америка и Западът - дай Боже - да са се центирали към полезностите на личното си хуманистично завещание. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР