Бизнес идея с разработен финансов план за създаване на мобилно

...
Бизнес идея с разработен финансов план за създаване на мобилно
Коментари Харесай

Бизнес идея донесе отличие на зрелостник от Търговската

Бизнес концепция с създаден финансов проект за основаване на мобилно приложение за разпространение на културно-историческото ни завещание донесе второ място на абитуриент от Търговската гимназия на Националното съревнование по предприемачество в Русе. " Музейчето “ на Георги Стойчев, който работи в екип с още трима свои връстници от страната, получи висока оценка от страна на журито от изявени преподаватели от УНСС, специалисти от МОН и представители на действителни компании.

До националния кръг на конкуренцията, която е в календара на Министерството на образованието, бяха позволени 24 участници – 12-класници от 17 професионални гимназии в страната. Те бяха разпределени в екипи на инцидентен принцип и получиха за задача да работят по тематиката: " Предприемаческа активност, обвързвана с културно-историческо завещание “. Състезателите разполагаха с 4 часа време, с цел да генерират бизнес хрумвания, да разработят финансов проект, отчитайки приходите и разноските, и да ги презентират. Тъй като Георги учи в компетентност " Банково дело “, съотборниците разпоредиха на него да се погрижи за финансовата част. Пловдивският абитуриент направи отлична аргументация, съгласно журито, като заложи на поддръжка от МОН и МК за разпространение на концепцията за приложението в образователните заведения с просветителна цел. Да го поддържат по време на присъединяване му с него бяха преподавателите Йорданка Арабаджийска и Гергана Николова.

Той и съотборниците му получиха грамоти от МОН, медали и купи, както и опция да влязат без изпит в определена от тях компетентност в УНСС. Георги обаче към този момент се ориентирал към маркетинг в Пловдивския университет, защото желае да съчетава ученето с работата, написа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР