Бизмесменът и общински съветник от Приморско Стоян Василев ще строи

...
Бизмесменът и общински съветник от Приморско Стоян Василев ще строи
Коментари Харесай

Новият инвеститор на подпорната стена на Алепу: Хотелът ще се строи пред нея

Бизмесменът и общински консултант от Приморско Стоян Василев ще строи „ Алепу Вилидж “. Той е закупил компанията „ Главболгарстрой Турс “, дружно с плана за ваканционно населено място. Отказа да назове параметрите на договорката. Те желаят да се освободят от този обект, който им носи негативи. Решението на бургаския съд, с което се афишира за незначително строителното позволение, се апелира, напомни Василев:

„ Това е построено противосвлачищно оборудване, което няма да бъде нито хотел, нито друга постройка. Това е първият стадий от плана, който по дефиниция е „ геозащитно оборудване на свлачищен откос”. Това съобщи вложителят Стоян Василев в ефира на Нова телевизия

По думите му няма по какъв начин в построеното оборудване да се изградят хотелски стаи, защото те не дават отговор на стандартите за височина, която е 2,07 метра. „ Не имам вяра някой да е бил в хотел, в който може да пипне тавана с ръка”, безапелационен е той.

По-рано Стоян Василев разгласява и видео във Facebook профила си, в което изяснява, че това е укрепително оборудване и не е мостра нито за хотел, нито за въпросния комплекс.

" Ако съдът се произнесе в наша изгода, комплексът " Антеа " ще бъде построен пред укрепителното оборудване. Комплексът ще стъпи на него, само че няма да бъде част от него. Няма да се уморя да разяснявам зародилите недоразумения. Вярвам, че това е верният метод ", добави той.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР