Бившият зет на певицата Николина Чакърдъкова - Симеон Бакалов качи

...
Бившият зет на певицата Николина Чакърдъкова - Симеон Бакалов качи
Коментари Харесай

Бившият зет на Чакърдъкова с подробен разказ за боя в с. Балдево!

Бившият шурей на певицата Николина Чакърдъкова - Симеон Бакалов качи в профила си във Фейсбук своя роман за багра в гърменското с. Балдево преди седмица, в който бе забъркан.

Припомняме, че малко след среднощ в неделя пред заведение в селото е имало сборичкване, при което трима души са получили прорезни рани в ръцете и крайници. Настанени бяха в болница, без заплаха за живота. Задържан за 24 часа бе Симеон Бакалов и след това освободен, а прокуратурата не е повдигнала обвиняване на никого, само че води досъдебно произвеждане за нанасяне на лека телесна щета. 

Ето какво написа Бакалов в профила си, като показва цялостните имена на хората, за които твърди, че са го били:

" Мисля, че всичко което се изписа по мой адрес е погрешно, а и мисля, че дължа пояснение най-малко на околните и познатите си. На 25 август, петък дойдох в град Гоце Делчев с майка ми да забележим децата ми. На 26.08 - събота - прекарах целия ден с двете си деца и майка ми, като в 21 часа сложихме децата да спят, майка остана при тях и аз излезнах да се видя с другари.  В 23 и 30 часа моя позната ме предложения да се забележим в селото. Тръгнах с такси и  с моят другар Илия Карпатов към Балдево. Там се настанихме в заведение. Още с влизането обаче ми направи усещане, че с изключение на нас в заведението има още една компания 15-18 души във очевидно нетрезво положение, говорещи на висок звук, някой голи до кръста. Всички бяха мъже на възраст сред 25-50 години. Употребяваха алкохол. След към 15 минути тонът на прилежащата маса взе да се покачва и усетих подмятания, че разясняват мен и моя другар. После започнаха намеци от къде сме, какви сме и така нататък Започнаха да приказват, че аз съм лицето направило ПТП преди 3 седмици в същото село. Искам да уточня, че преди 3 седмици още веднъж със същата моя позната, на същото място имахме среща, като тръгвайки си с персоналния ми автомобил, в безусловно трезво положение, само че заради слабото осветяване и може би подценяване на обстановката от моя страна в действителност имаше ПТП, с паркиран автомобил, без потърпевши хора. Заплатих сумата от 1500 лева на притежателя, защото няма Автокаско и всичко бе конкретизирано и решено в самата вечер.

Тази компания си  търсеше с какво да ни провокират и да си намерят причина на ни пребият. Единият от масата Георги К. - Патката, в несъответстващо положение пристигна на нашата маса, стартира да крещи какви се ние, несвързани неща за ударената кола, с която той няма нищо общо и тн. Отговорих му,че съм заплатил безусловно всичко и че казусът е решен. Той продължи да приказва несвързани неща като към този момент стартира да насочва закани, че " живи няма да излезем оттова ". Всички гледаха вторачено в нас двамата с Илко Карпатов. Тогава му споделих: " Илко тук ще имаме проблем, викай такси ". Когато нападателната компания видя, че ние не откликваме на експанзията им и даже си плащаме сметката, пристигна различен човек от тяхната маса Кирил П. Каза, че " ще ядем доста пердах " и от там живи няма да излезем. Извади от джоба си нож размаха го и го прибра. Доста обезпокоени, с Илия Карпатов, станахме и се насочихме към таксито, когато мъжът с Кирил П. ме хвана през врата взе да ме стиска и да ми шепне в ухото, че " довечера съм негов ", както и че ще ме " изкорми като прасе ". Опитах се да се откача от стискането му и му заявих, че просто желая да си тръгнем, не желаеме проблеми. Няма естествен човек, който да желае проблеми на непознато място, против пияна компания от 15-18 индивида. Тръгвайки си от заведението Кирил П. продължава да ме стиска и да ми приказва в ухото, а  зад нас станаха и цялата маса агресори. Отклониха пътя ни към таксито и цялата компания ни побутва в тъмна уличка на към 150 метра от заведението. В този миг Георги К. - Патката се изкрещя,че щял да има, забележете, " полови контакти " с щерка ми, която е на 1 годинка. В този миг покачих звук и аз към него, той ме удари, стартира да ме души и ме събориха на земята, ритаха ме безусловно всички от масата, няма остарели няма млади, всички наред псувайки ме с невероятна експанзия ме ритаха и удряха с всевъзможни предмети. Когато Кирил П. ме удряше с корав предмет, който се оказа бокс с сгъваем в него нож, който по рано размахваше. Единственото нещо което правех да се седнал съм сврян и да си вардя главата, а компанията агресори се бутаха кой да ме рита и псува. В един миг видях ножа на Кирил на земята, в краката му, взех го и го стиснах крепко в ръката си, неговата рана е в ръката в опит да ме бие. Кременлиев съответно който има рана в бедрото до момента в който ме бие и рита и пада върху мен. Боят спря, когато всеки от тях се самонаранява до момента в който ме бие. Аз бях лежащ на земята от началото на побоя, пазейки си главата. Когато започнаха да приказват, че имат рани по себе си, стопираха да ме ритат. С Илия избягахме в околните шубраци. Ходехме пешком 25 минути през шубраци с цел да викнем такси на безвредно разстояние ".

Симеон Бакалов разяснява и видеозапис на част от побоя, като е безапелационен, че е бил пребит и унизяван.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР