Бившият здравен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Костадин Ангелов

...
Бившият здравен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Костадин Ангелов
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Разпространените днес твърдения от страна на МВР, спрямо мен, са безпочвени клевети

Бившият здравен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Костадин Ангелов написа пост във фейсбук против оповестената информация от Министерство на вътрешните работи по-рано по отношение на детската болница, за която щели да бъдат разследвани двама от заемалите този пост.

" Разпространената през днешния ден от Министерство на вътрешните работи информация за това, че " имало данни за осъществени длъжностни закононарушения по отношение на публичната поръчка за построяването на Национален институт по педиатрия " през 2020г., всъщност съставлява предумишлено  разпространение на погрешна информация, защото:
1. Преценката на този въпрос първо е от компетентността на Прокуратурата, а не на МВР; 
2. Авансовото заплащане, за което става дума в известието на Министерство на вътрешните работи, не е подредено от Министерството на здравеопазването или от Министъра на опазването на здравето, а от държавното акционерно сдружение - възложител на публичната поръчка за построяването на детската болница; 
3. Лично аз нямам нищо общо нито с решението за разкриване на процедурата за публичната поръчка, нито с решението за основаването на държавното акционерно сдружение, встъпило в правата на възложитиля по поръчката, нито с ръководството и мениджмънта на последното. 
Ето за какво, публикуваните през днешния ден изказвания от страна на Министерство на вътрешните работи, по отношение на мен, съставляват всъщност безпочвени клюки ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР