Бившият защитник на Ман Юнайтед Гари Невил се замисли за

...
Бившият защитник на Ман Юнайтед Гари Невил се замисли за
Коментари Харесай

Гари Невил: Всички в Юнайтед ще си кажат защо не задържахме Кристиано?

Бившият бранител на Ман Юнайтед Гари Невил се замисли за бъдещето на Кристиано Роналдо.

Както е известно, нападателят е свободен сътрудник след прекратяването на контракта си с Манчестър Юнайтед.

" Мисля, че Кристиано Роналдо ще търси топ клуб с контракт за четири или пет месеца, където може да играе брилянтна епизодична роля в самия хайлайф на европейския футбол.

Мисля, че това ще бъде неговият приоритет - да остане в Шампионската лига, да остане на върха и да потвърди, че това, което се случи в Манчестър Юнайтед, е неверно.
 Подолски: Не обичам да съпоставям Меси и Роналдо
Подолски: Не обичам да съпоставям Меси и Роналдо

" Те са прекомерно разнообразни "

Мисля, че го чакат четири или пет страхотни месеца, когато излезе на терена и вкара 15 или 20 гола. Всички в Манчестър ще кажат " за какво не го задържахме? " и хората от Висшата лига също ще кажат това.

Мисля, че това е негов приоритет. Мисля, че той ще изчака до края на сезона и по-късно ще мисли за идващите две години и по какъв начин може да наподобява последният му футболен план. Ще бъде ли в Съединени американски щати? В Близкия изток? Някъде другаде в Европа, където не е играл преди?

Надявам се в действителност да се оправя добре, където и да отиде. В последна сметка не се получи в Манчестър, само че спирането на връзките беше вярното нещо за клуба и беше вярното нещо за Кристиано ", сподели някогашният бранител на Манчестър Юнайтед.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР