Бившият защитник на Локомотив Пловдив Александър Горанов застана пред камерата

...
Бившият защитник на Локомотив Пловдив Александър Горанов застана пред камерата
Коментари Харесай

Бивш защитник на Локо стана топ коафьор на футболните звезди

Бившият бранител на Локомотив Пловдив Александър Горанов застана пред камерата на предаването „ Калчо фикс идея “ по Max Sport 3 и описа забавната си история за фантазиите и достиженията в кариерата си, която завърши преди близо две години. Горанов приказва и за новото си амплоа – това на коафьор в един от най-актуалните столични салони. Той игра на Лаута напролет на 2015 година и с черно-белия екип стигна до полуфиналите в шампионата за Купата на България.

Оказа се, че негови клиенти са куп известни имена от българския футбол – играчите на Левски Здравко Димитров, Борислав и Радослав Цоневи, Марин Петков, капитанът на Славия Андреа Христов, нападателят на ЦСКА – София Калоян Кръстев, както и звездата на Арда (Кърджали) Спас Делев. През ръцете му е минал и някогашният футболист на „ армейците “ Али Соу.



Горанов описа за преобразяването на Здравко Димитров и приликата му със суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе, за последните фешън трендове в прическите на футболистите и разкри дали той е виновникът за русата коса на нападателя на Арда Тонислав Йорданов.

Любопитен миг е и на кой български футболист би трансформирал прическата и по какъв начин разяснява визията на родните представители в италианския футбол – Петко Христов, Атанас Илиев, Валентин Антов и Андрей Гълъбинов.

Какво показа за играчите на Царско село Иван Бандаловски и Димо Бакалов и за какво намеси Божидар Краев, вижте в нашето видео.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР