Бившият защитник на Левски Игор Томашич сподели, че се надява

...
Бившият защитник на Левски Игор Томашич сподели, че се надява
Коментари Харесай

Игор Томашич: Изнервям се като гледам футбол, надявам се Левски да се оправи

Бившият бранител на Левски Игор Томашич показа, че се надява проблемите на " Герена " да преминат. Той разкри с кои свои съотборници продължава да поддържа връзка.

" Положението в Хърватия, мисля че е едно и също, както и в България. Всичко стартира да се " разсънва ". Имахме шанс, че не стана това, което се случи в Италия или Испания. Започваме да работим. Здравето е най-важно. Беше малко сложен интервалът на карантина. Децата по този начин и не привикнаха да стоят непрекъснато у дома. Но те си имат своите отговорности - онлайн учебно заведение. Аз не усетих толкоз карантината. Имам личен бизнес тук и всеки ден бях на работа.

Честно казано, въобще към този момент не виждам футбол. Чувам се още с някои някогашни мои съотборници в България. Един път на два месеца чета вести, нещо обвързвано с България, с футбола, с Левски. Честно си го споделям, аз със футбола въобще нямам нищо общо към този момент.

Аз обичах футбола, това ми беше и занимание, и работа. Винаги давах всичко от себе си, когато бях на тренировки и мачове. Когато стопирах с футбола, въобще не се виждах повече като част от него - като треньор или управител. С времето даже стопирах да виждам футбол - не виждам нито Шампионската лига, нито Световното. Гледах доста малко единствено когато Хърватска играеше. Не знам по какъв начин да го кажа. Изнервям се като виждам футбол. Не знам по какъв начин да го обясня. Просто, когато виждам футбол, стартирам да се нервирам.

Левски е огромен клуб с история. Надявам се, че няма да се случи по този начин, Левски да го няма. Поддържам контакт с Боримиров - чухме се преди две седмици. Чувам се и със Станислав Ангелов. И още няколко индивида. Имам другари в България, свързани с футбола. Имам проекти да дойда в България. Преди 2-3 години бях в България. Със сигурност ще дойда отново. Пожелавам доста триумф и шанс на Левски ", съобщи Томашич пред " Дарик ".
 Степан Хиндлиян: Васил Божков ще даде акциите или ще се трансформира в ликвидатор на Левски
Степан Хиндлиян: Васил Божков ще даде акциите или ще се трансформира в ликвидатор на Левски

" Фирми отхвърлиха да дават пари поради него "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР