Бившият защитник на и световен шампион с Франция Франк Лебьоф

...
Бившият защитник на и световен шампион с Франция Франк Лебьоф
Коментари Харесай

Футболистите на Юнайтед само гледаха как да се оплакват от съдията, смята бивш играч на Челси

Бившият бранител на и международен първенец с Франция Франк Лебьоф смята, че футболистите на са сбъркали още с метода си към реванша против в Шампионската лига. Във вторник вечер англичаните изгубиха на “Олд Трафорд ” с 0:1 и отпаднаха на 1/8-финалната фаза след общ резултат 1:2.

“Струва ми се, че в първия половин час футболистите на Юнайтед имаха единствено една мисъл в главите си: по какъв начин да създадат по този начин, че да наподобяват ощетени. Те непрекъснато се оплакваха на рефера. Бруно Фернандеш беше над всички това, като в продължение на цялостен час не спря да недоволства пред съдията поради решенията му. Самите почитатели също започнаха да се усещат по този начин ”, съобщи Лебьоф пред ESPN.
52  Манчестър Юнайтед - Атлетико Мадрид: 1/8-финал в ШЛ
“Манчестър стартира мощно и сякаш сътвори условия да реализира нещо положително, само че малко след 60-ата минута се видя, че на терена има един мощен тим, който е проведен добре, а в това време другият отбор търсеше метод да откри някоя междина, само че това беше невероятно, тъй като в наказателното поле нямаше кой да засича центриранията. За мен този резултат е действителен ”, добави французинът.
 Не разбрах за какво въобще Рангник беше назначен, ядосва се Пол Скоулс Не разбрах за какво въобще Рангник беше назначен, ядосва се Пол Скоулс

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР