Бившият защитник на футболния Реал (Мадрид ) Серхио Рамос може

...
Бившият защитник на футболния Реал (Мадрид ) Серхио Рамос може
Коментари Харесай

Моуриньо иска Серхио Рамос в Рома

Бившият бранител на футболния Реал (Мадрид ) Серхио Рамос може да продължи кариерата си в Италия, оповестява локалното издание Sport Mediaset. Наставникът на Рома Жозе Моуриньо упорства за привличането на испанския деец.

Рома е подготвен да предложи на Рамос двегодишен договор и заплата в размер на 7.5 млн. евро на сезон. Футболистът сигурно няма да бърза с решението си, защото интерес към него не липсва.

Вариант за него е и богатият френски клуб Пари Сен Жермен, където се подвизават неговите някогашни съотборници Кейлор Навас и Анхел Ди Мария, както и негови сънародници от Испания. Рамос е впечатлен и от това, че треньорът на тима Маурисио Почетино приказва испански език. Андалусиецът стартира на " Сантяго Бернабеу " като краен защитник, само че точно при Жозе Моуриньо през 2010 година се реалокира в центъра на защитата. Серхио Рамос е изиграл 16 сезона в Реал (Мадрид) и си потегля с богата сбирка от трофеи. Само Пако Генто е спечелил повече трофеи от него с фланелката на Реал (Мадрид) - общо 22. От тях 4 в Шампионската лига, 4 клубни международни купи, 5 шампионски трофеи на Испания, 4 испански супер купи, 3 европейски супер купи и 2 купи на краля.
В годините си на състезател на Реал той беше номиниран за Златната топка на шест пъти, беше определен за един от десетте най-хубави централни бранители в историята на футбола и беше включен в идеалните единадесет от последното десетилетие, което стартира с триумфите, реализирани с испанския тим, с който той е повторен европейски първенец и международен първенец.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР