Бившият заместник-началник на Националната полиция наУкрайна генерал Вячеслав Аброскин публикува

...
Бившият заместник-началник на Националната полиция наУкрайна генерал Вячеслав Аброскин публикува
Коментари Харесай

Украински генерал към окупаторите: Предлагам своя живот в замяна на бедстващите деца в Мариупол

Бившият заместник-началник на Националната полиция наУкрайна военачалник Вячеслав Аброскин разгласява обръщение към съветските окупатори, в което предлага да се съобщи в плен, в случай че му разрешат за изведе бедстващите децаот обсадения град Мариупол.

„ Днес в изцяло опустошения град останаха доста деца,които в случай че не бъдат избавени в този момент, ще загинат в околните дни, времето изтича. “ – написа ген. Аброскин в профила си във Facebook.

В мненията под постинга хората го назовават воин и насочат благодарности, други предизвестяват, че руснаците не съблюдават никакви договорености и просто ще го пленят без да освободят децата.

„ Всеки опит за избавяне на децата има смисъл, безусловно всеки. Няма какво повече да предложа. “ – написа в отговор ген. Аброскин.

Пълният текст на обръщението му:

Още преди началото на войната дадох обещание на жителите на града,че в случай че има война, дружно с полка „ Азов “ ще пазя Мариупол. Стана по този начин, че посрещнах войната в Одеса, тъй като бях уверен, че тъкмо това направление е значимо за съветските окупатори, само че сгреших.

Днес в изцяло опустошения град останаха доста деца, които в случай че не бъдат избавени в този момент, ще загинат в околните дни, времето изтича.

Обръщам се към съветските окупатори - дайте опция да изведем децата от Мариупол, вместо към момента живите деца предлагам себе си.

Да, апелирам да ме пуснете в Мариупол, с цел да бъдат събрани децата и изведени. Нужни са ми три дни в града. На последния блокпост, при извеждане на децата, ще се предам в плен.

Аз съм генералът от полицията, който директно организираше противодействието против вас в Донецка област сред 2014 и 2018 година

Включен съм в санкционните ви описи.

Издирвате ме.

Организирахте нападение против мен, с цел да ме отстраните.

Десетки ваши бойци бяха убити, а хиляди ваши помагачи бяха арестувани с мое присъединяване.

Аз съм генералът, който може би е непосредствен до популярния полк „ Азов “.

Това е моя персонална самодейност.

Моят живот принадлежи само на мен и аз го предлагамв подмяна на живота на децата, които към момента са Мариупол.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР