Бившият заместник-генерален секретар на НАТО Роуз Готемюлер каза пред Би

...
Бившият заместник-генерален секретар на НАТО Роуз Готемюлер каза пред Би
Коментари Харесай

Бивш служител на НАТО се съмнява, че руската армия ще превземе Киев

Бившият заместник-генерален секретар на НАТО Роуз Готемюлер сподели пред Би Би Си, че е " скептична ", че съветските сили ще реализиран триумф в нападението си против столицата на Украйна Киев.

Огромен ескорт от съветски сили, струпан покрай града, се е разпръснал в подготовка за нахлуване. Но Готемюлер счита, че това може да се одобри като симптом на уязвимост. „ Чудя се дали имат способността да се прегрупират в този миг, защото логистиката им е в извънредно положение. Те в действителност нямат нужните ресурси на гориво, с цел да продължат към Киев “, сподели тя.

Готемюлер съобщи, че известията, че бойци от Сирия могат да бъдат вербувани да се бият дружно с Русия в Украйна, демонстрират „ варварския метод към тази инвазия “, общопризнат от Москва. Русия споделя, че в Близкия изток има 16 000 доброволци, подготвени да се борят във войната в Украйна. „ Те са екстремистки групи – те са хора, които се бият в Сирия, те са едни от най-насилствените екстремисти, които са срещани по време на война “, съобщи още Готемюлер. Киев опира съветските окупатори като терористи, които избиват цивилни дами и деца.

За офанзиви на съветската войска по северната граница на Киев край Зазимя и в южна посока край Вишенки бе обявено през нощта в отчет на украинския общоприет щаб на армията. Украинският общоприет щаб предизвести, че руснаците се пробват да обезвреждат съпротивата на районите западно и северозападно от столицата, с цел да обкръжат Киев. Стратегически бомбардировачи на съветската войска употребяват крилати ракети за набези против разнообразни елементи на страната. Руската войска продължава да атакува най-вече цивилни цели в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР