Бившият юноша на ще се изправи срещу Червените дяволи в

...
Бившият юноша на ще се изправи срещу Червените дяволи в
Коментари Харесай

Янузай: Няма какво да доказвам на Манчестър Юнайтед

Бившият младеж на ще се изправи против " Червените дяволи " в четвъртък в Лига Европа, където актуалният му клуб се изправя против британския гранд в първи конфликт от 1/32-финалите. Янузай проби в първи състав на Юнайтед още 18-годишен под управлението на през сезон 2013/14. Той обаче не съумя да продължи развиването си при идващия управител Луис ван Гаал и на два пъти бе пращан чартърен в и, преди през 2017 година да подпише с Реал Сосиедад. Сега той съобщи, че няма какво да потвърждава на първия си клуб.

" Няма какво да потвърждавам на никого. Знам своите благоприятни условия. Много съм благополучен, че ще се изправя против тима, който обичам. Но на терена няма другари, тъй като сега нося екипа на различен тим и желая да печеля. Много се веселя, че ще имам опция да се видя с доста другари в Юнайтед ", съобщи Янузай.

" В началото Фъргюсън и Дейвид Мойс имаха вяра в мен, само че по-късно пристигнаха други мениджъри, които избраха да залагат на по-опитни футболисти. Тогава бях младо момче, а когато си млад, би трябвало да замълчиш и да правиш това, което ти се споделя. Нямах верния треньор, който да доразвие качествата ми. Например, когато Ван Гаал пристигна, играех по един път на шест мача, тъй че ми беше мъчно да вляза в римът и се запитах " какво върша тук ". Ако знаех какво ще стане, щях да напусна година преди той да пристигна. Тогава щях да съм някъде другаде и да се любувам на футбола. В един миг просто желаех да напусна, да бъда даден чартърен или да бъда продаден. Ситуацията бе доста сложна, само че знам, че няма да направя тази неточност още веднъж ", добави белгиецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР