Бившият вратар на Люк Стийл сподели спомените си от съвместните

...
Бившият вратар на Люк Стийл сподели спомените си от съвместните
Коментари Харесай

Екс вратар на Юнайтед разкри колко слаб е бил Роналдо в един показател и кой го подобри

Бившият вратар на Люк Стийл показа спомените си от взаимните тренировки с сегашния водач на отбора . 37-годишният футболист на Нотс Каунти беше на " Олд Трафорд " сред 2002 и 2006 година, когато португалецът караше своя първи интервал в британския гранд.
" На подготвителния терен и във фитнеса видях младеж, който по-късно стана най-хубавият футболист в света. Тогава не знаех, че той ще стане най-хубавият и ще завоюва пет " Златни топки ", само че като погледна обратно, разбирам, че е трябвало да се случи. Беше доста работлив и постоянно тренираше в допълнение. Той оставаше след тренировки и тренираше директни свободни удари ", описа Стийл, представен от " The Mirror ".
" Мога почтено да кажа, че неговите директни свободни удари не бяха толкоз положителни първоначално. Спомням си, че Луи Саха непрекъснато го учеше на нещо. Не знам какво си говореха, само че топката постоянно летеше на паркинга. Понякога даже си мислех: " По дяволите, уцели вратата, че към този момент замръзнах ". Но последователно Роналдо се приспособява. Той стартира да вкарва от свободни удари, а топката след ударите му летеше непредвидимо ", сподели още вратарят. Но все пак, суперзвездата не може да се похвали с огромна успеваемост при свободните удари,.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР