Бившият водещ на прогнозата за времето в няколко родни телевизии

...
Бившият водещ на прогнозата за времето в няколко родни телевизии
Коментари Харесай

Помните ли синоптикът Иво Андреев: След тежък развод отново дундурка бебе

Бившият водещ на прогнозата за времето в няколко родни малките екрани Иво Андреев още веднъж се е задомил и дундурка бебе на към 5-6 месеца, видя „ Уикенд ”. Преди няколко дни екс синоптикът бе видян да бута бебешка количка в мол „ Парадайс ” в кв. „ Лозенец ”.
Бившият метеоролог бе облечен много повърхностно – със сиво долнище на спортен екип, оранжева тениска и овехтели маратонки. 42-годишният Иво се разхождаше напразно по етажите, само че майката на бебето не се забелязваше. След 20-минутна обиколка, пеленачето в бебешката количка стартира да нервничи и Андреев излезе на чист въздух пред входа на комерсиалния център. После извади бебето, взе го на ръце и мушна в устата му бибероната, с цел да го успокои.
И до момента в който с второто си дете Иво е грижлив родител, не може да се каже същото за първородния му наследник Никола.

11-годишното момче е плод на любовта му със спортната журналистка от Нова телевизия Виолета Асенова и учи в столичното учебно заведение с преподаване на съветски език „ Александър Пушкин ”.
Двамата с Иво се срещнали точно около работата си в малкия екран, а Вили бързо се влюбила в елегантния купонджия. Макар че му родила наследник, те по този начин и не стигнали до олтара. Приказката им завършила много бързо. Според сътрудници на тв звездите, бащинството съумяло ненапълно да промени върлия безгрижник, който преди раждането на Никола предпочитал шумните компании и алкохола. Иво къпел бебето, сменял памперси и обичал да разхожда сина си из столичните паркове.

След трагичната им разлъка, Иво и Вили почнали люта борба за правата над Никола, която спечелила майката на новороденото. В началото, след бурната им разлъка, Андреев се запънал и не желал да заплаща прехрана за малчугана, за каквато упорствала Асенова.
Тя наела за юрист основния редактор на „ Съдебен спор ” Жоро Игнатов, който бе юрист по бракоразводното дело на някогашната водеща Вихра и тв продуцента Иван Христов. Благодарение на устатия юрист съдът присъди баснословната прехрана от 1000 лева за някогашната жена на Христов. Първоначално Виолета поискала от Андреев да заплаща 500 лева за дребния Никола, само че съдът отсъдил много по-малка сума, защото приходите на Андреев в малкия екран не били чак толкоз огромни.

Разочарована от несполучливия си сватбен опит, тв журналистката повече не се обвързала с различен мъж и останала да живее сама със сина им. Днес 11-годишният Никола е бъдеща спортна вяра по бойни изкуства, а Иво поддържа близки връзки с него, въпреки че не желае и да чува за майка му. След разрива сред Виолета и Иво, кариерата на синоптика тръгнала надолу.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР