Бившият водач в световната ранглиста по тенис Анди Мъри няма

...
Бившият водач в световната ранглиста по тенис Анди Мъри няма
Коментари Харесай

Анди Мъри пропуска турнирите в Монте Карло и Мюнхен

Бившият лидер в международната класация по тенис Анди Мъри няма да взе участие на идните шампионати на клей в Монте Карло и Мюнхен поради травмата в глезена, която претърпя по време на конкуренцията " Мастърс " в Маями. 

Това бе доказано от мениджърската организация на 36-годишния британец.

Още преди няколко дни шотландецът показа в обществените мрежи, че му следва дълго възобновяване и самичък не знае по кое време още веднъж ще може да играе.

" След консултация с медицински експерти стана ясно, че Анди Мъри няма да може да играе на шампионата " Мастърс " в Монте Карло на шампионата в Мюнхен. На този стадий няма изясненост какъв брой дълго Анди ще се възвръща. Той ще продължи да работи с лекарския щаб. Това са разочароващи вести за Анди, който имаше предпочитание да се върне на корта допустимо най-скоро. 

Двете надпревари, на които двукратният олимпийски първенец планираше да взе участие, ще се проведат от 7 до 14 апри и от 15 до 21 април надлежно.

Мъри повреди връзките на левия си гален при провалянето от чеха Томаш Махач в неделя на шампионата в Маями. Той към този момент разгласи, че актуалният сезон е последният за него в кариерата му, като се чака отказването му да стане или след края на " Уимбълдън ", или на Олимпийските игри в Париж. Контузията обаче слага под въпрос присъединяване му и в двете съревнования.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР