Бившият вътрешен министър Богомил Бонев написа любопитен коментар във „Фейсбук“

...
Бившият вътрешен министър Богомил Бонев написа любопитен коментар във „Фейсбук“
Коментари Харесай

МВР-министър алармира сензационно: Крадлива фамилия налази Григор Димитров, пази се, Гришо!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев написа любопитен коментар във „Фейсбук“ във връзка протичащото се с Григор Димитров. Тенис звездата ни продължава да пропада в международната класация, записвайки загуба след загуба, до момента в който в това време работи и по бизнес проектите си. Както е известно , Григор лобира пред Бойко Борисов за своя управител Георги Стоименов, защото импресариото, дружно с Димитров желаят да повдигнат огромна бизнес постройка на мястото на паркинга на скандалните кортове „Малееви“ на клана „Берберян“, намиращи се покрай Борисовата градина.

Богомил Бонев, който е неприкрит почитател на тениса, предупреждава хасковлията за желанията му и най-много за това, че се предоверява на скандалната фамилия. По думите на някогашния Министерство на вътрешните работи началник, Григор е налазен от клана „Берберян“, които се пробват да откраднат парите и положителното му име.

„Много ми се ще Гришо, гледайки сега мача Федерер – Надал, да си даде сметка, че неговото място е там. А не при една крадлива фамилия, която го е налазила и се пробва да му открадне и парите, и положителното име. Особено, в случай че тръгне да прави небостъргач“, написа Богомил Бонев, който беше доста сполучлив министър на вътрешните работи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР