Бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира участието на половинката си

...
Бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира участието на половинката си
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Помолих член на журито в Dancing Stars да скъса Нона първа

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев разяснява присъединяване на половинката си Нона Йотова в Dancing Stars, която отпадна нощес.

Понеже още съм под усещанията от шоуто " Денсинг старс ", да кажа и нещо съществено.

Нона се показа доста почтено. Истина е, че бях срещу това присъединяване. Но тя се впусна в предизвикването и игра почтено. Отложихме всичко в фамилните проекти. Аз не скърбя, тя не би трябвало също. Шоуто е единственото, може би, което е гледаемо по българските малките екрани. Защото няма никаква политика, тъй като ни разрешава да си напомним, че животът може да бъде и хубав. Без цялата долнопробност.

Всички участници заслужават голямо почитание. Те всички са спечелили, тъй като са преодолели себе си. Приели са предизвикването. Не всеки го може. Аз не бих могъл.

И нещо доста значимо: видях, че всички участници станаха другари. Те взаимно се подкрепяха. Откога в България не сме го виждали това.

Точно по тази причина ще продължа да виждам това предаване, без значение от отпадането на Нона. Защото тези хора излъчват единствено добрина, хубост и емпатия.

Имам непосредствен другар в журито. Бяхме дружно на Нова година със фамилията ѝ. Помолих я да скъса Нона първа, тъй като това присъединяване провали всичките ни проекти за зимата. Тя единствено ми се усмихна и отхвърли.

Затова Нона игра почтено. Игра с достолепие на човек, който си знае цената. Знае, че името му е в българската просвета. Извън чалгата, отвън политическите боричкания, отвън злобата и завистта, част от които дължи на връзката си с мен. Но другата част е поради гения ѝ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР