Бившият треньор на ЦСКА и селекционер на националния отбор на

...
Бившият треньор на ЦСКА и селекционер на националния отбор на
Коментари Харесай

Пламен Марков: Новината за стадиона на ЦСКА е най-добрата за този век

Бившият треньор на ЦСКА и селекционер на националния тим на България Пламен Марков коментира пред Българска национална телевизия настоящите тематики, свързани с родния  футбол. 66-годишният експерт показа, че воденият от Илиан Илиев Черно море разполага с нужното, с цел да се включи в битката за купата у нас.

" Фактът, че клубният тим на Илиан Илиев е преди всичко сега потвърждава, че той е треньор със сериозен капацитет. Черно море може да се намеси в борбата за купата ", стартира Марков.

егендарният футболист, а след това и треньор на ЦСКА разяснява в резюме и новината за реконструкцията на стадион " Българска войска ": " Това е най-хубавата вест през този век ".

Бившият изпълнителен шеф на алените обърна внимание и на триумфите на българския първенец Лудогорец в Европа и прикани за повече приемливост в родния футбол.

" Трябва да поздравим Лудогорец за този голям триумф, тъй като по време на квалификационните мачове нищо не предвещаваше това ", разяснява Марков.

" Независимо, че моята принадлежност е ясна, ние би трябвало да бъдем много по-толерантни към нашите противници, когато виждаме техните положителни резултати и триумфи ", добави той.

Накрая последният селекционер, класирал страната ни за огромно състезание, отговори на въпроса по кое време още веднъж България ще играе на огромен конгрес.

" България ще се класира за огромен конгрес, когато клубните ни тимове стартират да реализират резултати и то с български футболисти в съставите си ", съобщи Пламен Марков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР