Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович проговори за първи път

...
Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович проговори за първи път
Коментари Харесай

Бруно: Стоилов ме изгони за 10 секунди! Искаха второ място и Купата и щях да ги постигна

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович проговори за първи път откакто бе освободен от клуба. Той разкри пред NOVA, че Стойчо Стоилов му е съобщил за 10 секунди за решението на управлението. Акрапович обаче не таи неприятни усеща.

" Не скърбя, че станах треньор на ЦСКА. Това е най-силният тим в България. Целта бе тимът да е на второ място и да завоюва Купата на България. За съжалениу, животът на треньора е подобен. Багажът ти постоянно би трябвало да подготвен. Стойчо Стоилов ми се обади и за 10 секунди ми съобще решението на управлението. Не ми бе оповестена съответна причина за решението. Но го одобрих. Не съм афектиран на никого в ЦСКА. Смятам, че се представихме добре. Можехме да сме по-добри в офанзива ", съобщи Бруно.

" Нито един треньор не желае да се разделя с най-хубавите си играчи. Клубната политика е такава. Надявах, че ще вземем качествени заместници на Али Соу и Валентин Антов. Взехме играчи, само че им е нужно време ", съобщи Акрапович.

" Не съм имал проблеми с играчите. Четох какво се написа. Имахме хубава атмосфера в съблекалнята ", съобщи още той. " В последно време аз си споделях с Данаил Ганчев. Имаше напрежение откакто Гриша Ганчев разгласи, че се отдръпва от клуба. Опитах да го туширам. Няма да кажа неприятна дума за управлението на ЦСКА. Стискам палци тимът да вземе Купата. Ако аз бях отпред, това 100% щеше да се случи ", съобщи Акрапович.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР