Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков коментира случващото се в

...
Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков коментира случващото се в
Коментари Харесай

Сашо Станков: Изходът от кризата за ЦСКА зависи от един или два мача

Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков разяснява протичащото се в клуба.

" Не желая да се трансформирам тъкмо в този миг в хората, които единствено подлагат на критика, тъй като съм бил в сходна обстановка и знам, че тимът има потребност от поддръжка. Но аз още отпреди споделям, че нещо не е наред в играта на ЦСКА, въпреки че завършихме на точка от купата. Тимът към този момент дълго време не наподобява по метода, който подхожда на ЦСКА.

Нещата са доста сложни и дълбоки, не може да се търси виновността единствено в треньорите. Някои хора би трябвало да поемат своята отговорност. За мен от години длъжностите в нашия клуб са размити и няма тъкмо избран профил кой защо дава отговор, с цел да поеме своята отговорност. Най-лесно е да се приказва, когато си отвън клуба, само че това е моят роден тим и мисля, че мога да изкажа мнение. Мен също ме боли от тази обстановка.

Не укривам, че съм добър прочут, бих споделил другар със притежателя на клуба, в този момент има и други хора в ръководството и това, което споделям в този момент, съм му го казвал и на него. Нещата не стоят добре.

Изходът от тази рецесия зависи от един или два мача, от някоя победа. Но въпросът е, че би трябвало да се вземат генерални решения на високо равнище. На ЦСКА подхожда да има цялостна тактика, спретнат екип, визия, с цел да може клубът да тръгне напред. Дори и малко да се забавят резултатите, би трябвало да се тръгне в вярната посока. Защото в България сме царе на момента. Ще бием Лудогорец и отново ще се вдигнем във въздуха. Но това няма да значи, че проблемите в клуба са решени. А това би трябвало да се случи час по-скоро ", сподели той пред " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР