Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков говори пред Тема

...
Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков говори пред Тема
Коментари Харесай

Сашо Станков: Новите трябва да са висока класа, а не такива като Мухар

Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков приказва пред " Тема Спорт " по отношение на настоящите тематики в обичания му " червен " клуб. Ето част от неговото изявление:

" Официалните мачове чукат на вратата, а ЦСКА не е подготвен да се впусне в гонене на поставените и предстоящи от всички високи цели. ЦСКА изостава и това е сериозен проблем. Саша Илич съобщи изрично, че тимът има незабавна потребност от нов попълнения. И тук идва въпросът какъв брой време ще им е нужно на тези състезатели да се приспособяват, какъв брой добре ще са готови, какъв брой бързо ще схванат концепциите и философията на треньора...
 Юрген Матей може да не стартира като титуляр против Арда
Юрген Матей може да не стартира като титуляр против Арда

Илич ще се чуди до последния вероятен момент

Въпреки това счита, че когато и да се привлекат нови футболисти, то наложителното е те да са от висока класа, тъй като в случай че се взимат такива като Мухар, по-добре да не идват в ЦСКА.

В България доста обичаме да подвигаме и смъкваме. Тези играчи също имат потребност от време. Ставали сме очевидци, когато дадени футболисти са правели възторг първоначално, а по-късно са изчезвали, както и противоположното. Затова е хубаво тези нови момчета, а и футболистите, които следва да дойдат, да получат време и опция да покажат качествата си и чак тогава да вършим генерални оценки.

Още преди 3-4 месеца бе ясно, че Кайседо ще си тръгне и всичко е въпрос на време. Чакаше се моментът и най-хубавата оферта. Именно заради тази причина управлението трябваше да е готово с негов заместител, който да дойде даже още преди договорката за Кайседо да е финализирана. Но тук важи правилото по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай и щом ще е късно, нека да е качествено ".
 Стачка бави идването на Дауда Бамба в лагера на ЦСКА
Стачка бави идването на Дауда Бамба в лагера на ЦСКА

Сделката ще бъде факт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР