Бившият треньор на Реал (Мадрид) Вандерлей Люксембурго е приет в

...
Бившият треньор на Реал (Мадрид) Вандерлей Люксембурго е приет в
Коментари Харесай

Бивш треньор на Реал Мадрид в болница - хвана коронавируса за втори път

Бившият треньор на Реал (Мадрид) Вандерлей Люксембурго е признат в болница, откакто в границите на пет месеца за повторно се болести с COVID-19. От през вчерашния ден 68-годишният експерт е настанен в клиника „ Сирио Либанес “ в Сао Пауло.

През уикенда той е бил в Рио де Жанейро, където е почувствал остро главоболие и болки по тялото. Според информациите, Люксембурго се усеща добре и следва медикаментозно лекуване. Настаняването му в болница е поради проявените признаци - висока температура и сериозна кашлица. Направената фотография е посочила, че вирусът към този момент е засегнал сред 15 и 20% от дробовете му.

През месец юли, когато към момента беше отпред на Палмейрас, Люксембурго разгласи, че е инфектиран с ковид. Тогава той прекара болестта вкъщи си и без признаци. През октомври напусна поста си отпред на Палмейрас.

Люксемубрго беше отпред на националния тим на Бразилия в интервала 1998-2000 година През 2005 година беше треньор на Реал (Мадрид). Работил е още в Саудитска Арабия и Китай, само че огромната част от кариерата му на треньор е с бразилски тимове. Той е рекордьор измежду треньорите по извоювани шампионски трофеи на локалната Серия „ А “ - пет пъти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР