Бившият треньор на Локо Сф - Данило Дончич - сподели

...
Бившият треньор на Локо Сф - Данило Дончич - сподели
Коментари Харесай

Дончич: Искахме да изгоним някои играчи от Локомотив

Бившият треньор на Локо Сф - Данило Дончич - показа пред " Мач Телеграф ", че има вяра в спасението на клуба. Той е подготвен и да помогне с каквото е належащо на новия треньор Красимир Балъков.

" Разделихме се с почитание. Когато пристигнах отпред на тима, нещата се получаваха. Нещата потръгнаха в наша изгода, играехме добре и печелихме точки. Причината да се стигне до разлъка сред мен и Локо Сф не е една, много са. В последните мачове загубихме доста точки и това натежа.
 Локомотив (София) също поздрави Етър за юбилея
Локомотив (София) също поздрави Етър за юбилея

Клубът от Велико Търново става на 100 години

След мача с Ботев Пд имаше неодобрение и от моя страна, както и от щаба ми. Ние искахме да изгоним някои играчи, тъй като по този метод не се получава. Не можеше по този начин да се продължава, само че управлението към този момент имаше други хрумвания ", разяснява Дончич. Според него в последния месец атмосферата в съблекалнята не е била добра.

" Не може да вършим обикновени, хлапашки неточности. От мач на мач те се повтаряха и ние губехме. Повечето от футболистите са опитни и не трябва да позволяват такива неточности. От тях пристигнаха и неприятните резултати, а когато се губи, атмосферата в никакъв случай не е добра ", съобщи още Дончич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР