Бившият треньор на Ботев (Пловдив) Николай Киров разкритикува ръководството на

...
Бившият треньор на Ботев (Пловдив) Николай Киров разкритикува ръководството на
Коментари Харесай

Киров разкри селски порядки в Ботев! Самуилов плашил играчите с мутри от охрана си!

Бившият треньор на Ботев (Пловдив) Николай Киров разкритикува управлението на "жълто-черните " за решението да подложат играчите на детектор на лъжата. Най-успешният треньор на "канарчетата " през новия век сподели, че е наясно с ситуацията в клуба четири месеца след неочакваното му уволняване.

Специалистът разкри, че по негово време е имало хрумвания за заплашване на футболистите.

"Причините за сложния полусезон не са в играчите или треньора. Всичко идва от най-високо равнище и управлението носи виновност за обстановката на Коматево. Не е обикновено играчите да бъдат подлагани на полиграф. Интересни способи от страна на управлението имаше и по мое време. Всяка седмица се постановяваха санкции, а един път притежателят (б.р. - Георги Самуилов) искаше да сплашва играчите с защитата си ", разкри пред Канал 3 Николай Киров.

"Следя всички срещи във вътрешния шампионат и в евротурнирите, които играха тимовете ни, с цел да бъда непрекъснато на линия. Правя го, с цел да бъда подготвен и да имам подготвеност по отношение на това, което се случва във вътрешния шампионат ", сподели Белия при гостуването през вчерашния ден в Актуално студио "Дерби " с водещ Георги Симеонов-Мейса.

"По-трудно е да се поеме тим в придвижване. Случвало ми се е с Ботев. Всеки треньор би трябвало да бъде подготвен и със своите познания да помогне на даден клуб. Обичам да приказвам с обстоятелства. Никога не бих си разрешил да разясня работата на даден мой сътрудник. В Ботев е много изменена обстановката. Отборът съумя да резервира основата на своя състав. Де факто единствено Даниел Кайзер излезе от състава. Нещо, което в предните три години беше фантазия за мен. Даде се опция тимът да се надгради с четирима чужденци. В един миг те бяха и петима. За жал, резултатите все още не оправдават това нещо ", разяснява Киров.

"Нека хората в Ботев си вършат заключения къде е грешката. Преди обвързване на представителния тим беше да влива средства от продажбата на футболисти. Просто се запълваха дупките с нови хора. Явно обстановката е изменена. Чета, че бюджетът е много повишен. Лошото е, че постоянно виновността се хвърля върху футболисти и треньори. Определено проблемите са на други равнища. Заявявал съм и на притежателя, че казусът е в връзката сред другите равнища. Аз виждам проблемите в междинното звено сред притежател и треньор ", продължи някогашният треньор на Ботев.

"Една от значимите функции на треньора е да бъде най-важният човек в съблекалнята. И в предни години е имало неуместни хрумвания от страна на управлението, само че съм съумявал да ги спирам. Имах задоволително време да си направя своите заключения за грешките, които съм направил. Аз почитам всяко едно решение ", добави Николай Киров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР