Бившият треньор и футболист на Литекс Лауренциу Регекампф се замеси

...
Бившият треньор и футболист на Литекс Лауренциу Регекампф се замеси
Коментари Харесай

Бивш играч и треньор у нас преби модел на Плейбой

Бившият треньор и футболист на Литекс Лауренциу Регекампф се замеси в противен скандал. Медиите в Румъния разгласиха видео, на което е сниман спор сред 47-годишния експерт и брачната половинка му Анамария Продан, прераснал в принуждение.

На първите фрагменти 49-годишната жена стои пред Регекампф на улицата пред дома си в Снагов и му погазва телефона си. След това пробва да му попречи да си тръгне и той я зашлевява.

Продан не остава длъжна и сред двамата настъпва меле, в което победител, естествено, е треньорът. Продан описа, че е пратила фрагментите в полицията. Клипът пък бил сниман от сина й.

„ Който и да го поучава, го прави доста неприятно. Видеото стартира с това, че му демонстрирам какъв брой стотици публикации има за нас. Да довършим историята, само че той ме псува с ръце зад тила, горделив от себе си. Това, което виждате, е едно дребосъче, което ме удря и след това прави изказвания, че не ме е удрял. През цялата ни връзка имаше моменти, в които плачех на улицата, на кръстовището, тъй като не знаех какво да направя, с цел да спася брака си. Изнудва ме със записи отпреди 3 години, когато го заплаших със фотоси на любовницата му. От седмица е в страната, само че въобще не се е обадил на детето да пристигна да го види ”, оплака се Анамария.

Бившият модел на „ Плейбой “, която отдавна е и футболен управител, и някогашният румънски национал са в бракоразвод, откакто той разгласи раздялата им през октомври предходната година.

Самият Регекампф отхвърли да е удрял жена си, макар че записите демонстрират друго и полицията е образувала две преписки по случая. 48 часа след случилото се треньорът се появи елегантно облечен в черква в Букурещ за кръщенето на сина си Лиъм, роден преди пет месеца от новата му обич Корина Качюк. След това празненството се придвижи в един от заведенията за хранене в румънската столица.

Лауренциw Регекампф игра за Литекс в интервала 1998-99. През есента на 2015 година той се завърна в Ловеч, само че в ролята на треньор. В началото на декември същата година изненадващо напусна без предупреждение, а в Румъния оповестиха, че незабавно застава отпред на локалния гранд Стяуа. Само два дни преди този момент под негово управление отборът от Ловеч направи 1:1 като посетител на Черно море. В момента той е отпред на азерския Нефтчи (Баку).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР