Бившият световен шампион в тежката категория Тайсън Фюри подписал договор

...
Бившият световен шампион в тежката категория Тайсън Фюри подписал договор
Коментари Харесай

ESPN плаща над 90 млн. евро на Тайсън Фюри

Бившият международен първенец в тежката категория Тайсън Фюри подписал контракт с ESPN за лъчение на мачовете му в Съединени американски щати. Според английските медии контрактът на боксьора е за 5 срещи, като той ще получи към 91 милиона евро.

В Щатите Циганския крал ще бъде промотиран от компанията " Топ ранк ", с която в края на предходната година подписа и Кубрат Пулев .

Споразумението с ESPN слага под въпрос реванш сред Фюри и Дионтей Уайлдър по две аргументи. Последният е част от най-големия съперник на " Топ ранк " в Съединени американски щати - РВС на Ал Хеймън. Правата за лъчение на мачовете на Бронзовия бомбардировач пък държи " Шоутайм ", който рядко работи с ЕSPN.
И Фюри, и Уайлдър: Аз трябваше да съм победител! Двамата демонстрираха почитание след дуела, приключил наедно
" Ако не желаех да се удрям с Уайлдър, нямаше да го направя още първия път. Сега мачът е по-осъществим от всеки път, тъй като най-големите момчета в играта са зад нас. Ако гледаш, Дионтей, пристигам за теб и този път няма да ме измамиш ", съобщи Фюри.

Преди дни стана ясно, че другият непобеден в тежката категория - Антъни Джошуа, за пръв път ще се боксира отвън родната си Англия . Той ще се изправи против Джарел Милър на 1 юни в Ню Йорк, като залогът ще са четирите му международни трофеи в дивизията.

В Америка Джошуа работи с онлайн платформата DAZN, а във Англия - със " Скай Спортс ". Това доста понижава шанса за директни конфликти сред тримата водещи боксьори в тежката категория.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР