Бившият световен шампион в тежка категория Владимир Кличко отправи ласкави

...
Бившият световен шампион в тежка категория Владимир Кличко отправи ласкави
Коментари Харесай

Кличко: Джошуа може да се върне на върха

Бившият международен първенец в тежка категория Владимир Кличко насочи ласкави думи към сънародника си Олександър Усик, който детронира Антъни Джошуа и взе поясите на IBF, WBA и WBO, само че съобщи, че британецът има време, с цел да се върне на върха и да стане безспорен международен първенец. 34-годишният Усик изрично победи Джошуа с единомислещо съдийско решение, с цел да стане първият международен първенец от Украйна след братята Кличко.

"Следя Усик от 2012 година, когато стана олимпийски първенец. Той няма загуба от доста време, завоюва всички трофеи в полутежка категория, а в този момент е първенец в тежка. Той в действителност е специфичен ", съобщи Кличко.

"Това е едно предизвикателство към Антъни. Спомням си, че аз изгубих два мача в границите на 13 месеца. Но по-късно се върнах и станах един от боксьорите с най-дълъг престой като международен първенец. Ей Джей към момента може да има своето време, значимото е по какъв начин ще отговори на предизвикването ", добави украинската легенда.

Джошуа и Усик ще проведат реванш през февруари или март идната година, като към момента се прецизира датата и мястото на дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР